Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Förklara för sina föräldrar

Skapad av Japretsmah, 2013-11-01 19:10 i Kärlek & Relationer

1 952
7 inlägg
4 poäng
Japretsmah
Visningsbild
P 20 Kändis 41 inlägg
0
Hej!

Nu är det så att jag gillar en tjej och hon gillar mig. Vi har träffats på internet och vill träffa varandra. Jag har sagt att jag kanske kan komma till Göteborg någon dag och träffa henne och då håller hon med. Det tar ungefär 2 timmar och 49 minuter till henne och jag vet inte hur jag ska ta mig dit. Har inga problem att ta typ tåg eller något liknande men vet inte hur jag ska förklara för mina föräldrar. Det känns som det kommer bli lite pinsamt och att de inte kommer gå med på det. Anledningen till att jag så gärna vill upp till henne är att jag gillar henne typ skit mycket och vill lära känna henne bättre. Känns lite konstigt att ha ett förhållande när man inte ens träffats men jag vet ju inte vad hon eller andra tycker..

Tack.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

SprengdPanda
Visningsbild
P Hjälte 4 239 inlägg
3
Svar till Japretsmah [Gå till post]:
Du är 13, så ja du kan ha ett förhållande utan att ha träffats.

Och vilka bra föräldrar som helst skulle fatta om deras son vill åka och träffa en tjej, speciellt far din. Bara att säga det.Tillägg av SprengdPanda 2013-11-01 19:20

Se till att tjejen inte egentligen är Lennart 51 år bara.

Zupduck
Visningsbild
P 28 Hjälte 149 inlägg
1

Svar till Japretsmah [Gå till post]:
Ser ingen anledning varför det skulle vara pinsamt att berätta det för dina föräldrar? Många tar sig iväg och träffar nytt folk! Dock kan jag förstå om de inte vill släppa iväg dig, mina föräldrar var så när jag var yngre men det hindrade mig inte ifrån att ta mig till ställen. De förstod med tiden att saker och ting fungerade utmärkt. Jag har ingen aning om hur din relation är till dina föräldrar, men känner du för att vara uppriktig så fråga dem om lov att fara.

Lev farligt, dö ung och bli ett vackert lik.

Japretsmah
Visningsbild
P 20 Kändis 41 inlägg
Trådskapare
2

Svar till SprengdPanda [Gå till post]:
Vet redan sen innan att det inte är Lennart! :)

Tuvza
Visningsbild
26 Hjälte 663 inlägg
0

Svar till Japretsmah [Gå till post]:
Kul! Se till att du är helt säker på att hon är den hon säger att hon är bara. Så ni har pratat i telefon och kanske sett varandra i cam eller så? Är du säker på det så är det klart ni ska träffas!

Förstår att det kan kännas konstigt att prata med dina föräldrar, men se till att berätta allt och också varför du litar på att hon är den hon säger att hon är. De känner ju inte henne som du gör och är antagligen lite mer misstänksamma, så se till att vara övertygande. Kanske kan de prata med henne och hennes föräldrar om de känner sig osäkra? Lycka till!

Livet är en ångestfest!

Liilmonsta
Visningsbild
F 29 Nykvarn Hjälte 454 inlägg
-2
Ta med dig en kompis!

Mina trosor är för små..

Japretsmah
Visningsbild
P 20 Kändis 41 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Liilmonsta [Gå till post]:
Nja, vill inte ta med en kompis för att jag vill mer göra något med henne och spendera tiden just med henne när jag väl är där :)


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Förklara för sina föräldrar

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons