Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Gift men kär i min kollega?!

Skapad av Molly86, 2019-07-03 11:56 i Kärlek & Relationer

3 204
1 inlägg
0 poäng
Molly86
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Hej! Hur ska jag förklara detta? Är gift sen några år tillbaka o har två vackra barn med min man. Jag har tyvärr inte den kärleken kvar till min man. Vad jag tror o känner nu i alla fall.. hans respekt för mig har försvunnit och jag vet inte om den kommer tillbaka igen.. och de har dödat min kärlek för honom lika så sexlivet... vi har de tufft nu. De enda jag tänker på är mina barn hur ska jag ta mig igen detta? Skilja mig känns fel men ändå rätt. Med mitt nya jobb nu så har jag träffat en kollega som jag från ingenstans har börjat tycka om, lite mer än vad jag borde. Min kollega känner likadant för mig, han har också flickvän o 2 barn. Är helt förvirrad och förtvivlad med stort dåligt samvete. Vad ska jag göra? Kan inte hjälpa att dessa känslor kom nu!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Gift men kär i min kollega?!

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons