Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Har ni varit med om ett jobbigt break-up?

Skapad av spiderpig97, 2015-01-27 21:14 i Kärlek & Relationer

2 694
9 inlägg
0 poäng
spiderpig97
Visningsbild
P 26 Hjälte 817 inlägg
0
Efter att ha avslutat ett två årsförhållande för 2 veckor sen så skulle det va kul att höra om andra här också varit med om samma sak. Hur tacklade ni det? Hur kändes allting efteråt? Hur gick ni vidare?

Tack på förhand!

Sram te bilo

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Moongirl
Visningsbild
F 29 Uppsala Hjälte 1 150 inlägg
0

Svar till spiderpig97 [Gå till post]:
Jag har haft två förhållanden som varat 1.5 år. Det var jag som avslutade båda så jag blev som tur var inte dumpad själv. I båda fallen hade det ju varit dåligt ett bra tag, så det var ju en lättnad när det tog slut och jag funderade på varför jag inte gjort det tidigare.

Under första förhållandet bodde vi båda hemma, även om vi träffades varje dag.

Förhållande 2 – Vi flyttade ihop efter 8 månader 50 mil från bådas föräldrahem för att jag ville plugga i Uppsala och sedan bodde vi ihop ett år. Det var självklart en större omställning då jag gick från att endast bo med min kille till att bo helt ensam. Det tog slut i juli och jag kan fortfarande sakna honom (som vän) eftersom vi delade liv under en så lång tid. Det är alltid svårt när man ändrar en så stor del i sitt liv, men jag ångrar självklart inget. :)

Never leave a man behind.

myh
Visningsbild
F 30 Superdupersnygg sexpert 3 304 inlägg
0
Jag har haft en längre relation som varade i sisådär 4 år. När det tog slut så kändes allt fullkomligt värdelöst. Jag åt inte, sov knappt, hatade att gå till jobbet, allting var skit helt enkelt. Men med tiden så insåg jag att mat är ju faktiskt gott och att sova är underbart. Tiden läkte såren helt enkelt. Det tog kanske två år tills jag kände att jag kommit över det helt och kunde se tillbaka utan att må dåligt på något sätt.

Jag gick vidare lättare genom att jobba mer, så det var min räddare i nöden.

Jag älskar doften av makt på morgonen.

Tjingsallad
Visningsbild
P 30 Lund Hjälte 10 405 inlägg
0
Blev tillsammans med en tjej när jag var runt 10 bast. Gjorde slut över lunarstorm efter ett par veckor och har än idag dåligt samvete.

<--- Pro // Did i ask you what you thought you maggot?!

spiderpig97
Visningsbild
P 26 Hjälte 817 inlägg
Trådskapare
0
Svar till Tjingsallad [Gå till post]:
finns :( <4

Sram te bilo

PsykelTjuv
Visningsbild
P 32 Hjälte 3 487 inlägg
0
Absolut! Jag tacklar det som jag brukar göra, gå på extrema benders, ha andra lösa/meningslösa förhållanden/one night stands och sitta och plinka på gitarren och yla på nätterna.

Mådde vidrigt dåligt. Tog jättelång tid att komma över (åtminstone ett av dem), och kan fortfarande må dåligt över det, men tiden gör det bättre. Det är en klyscha av en anledning. Och under den tiden får man hitta sina egna strategier för att ta sig igenom det, försöka fokusera på annat.

Ingen status

haithaarr
Visningsbild
F Malmö Hjälte 29 inlägg
0
Ganska nyligen tyvärr.

Efter 2.5 år så sa han att han inte var redo för ett förhållande, mitt från ingenstans.

Jag hade ganska många frågor men gick därifrån efter händelsen med en klump i magen, för något stämde inte med sättet han var etc (lång historia)

Tog några dagar innan jag faktiskt kände mig som mig själv igen men tack vare familj och otroliga vänner så mår jag helt okej trots omständigheterna (hände ganska nyligen..)

Först grät jag ju så klart ut ganska mycket, släppte ut allt i min mammas famn ( bästa som finns enligt mig) och sen hängde jag med vänner och pluggade väldigt mycket. Sen drog jag ut med bästa väninnan och bara hade det allmänt roligt.


Sen bjöd jag hem en gammal bekant och tog ut min frustration.

I see dead people.

Newdist
Visningsbild
Hjälte 998 inlägg
0
Svar till haithaarr [Gå till post]:
"Efter 2.5 år så sa han att han inte var redo för ett förhållande"

lol. De tog alltså över två år för honom att fundera ut de... vilken pajas

Ingen status

haithaarr
Visningsbild
F Malmö Hjälte 29 inlägg
0

Svar till Newdist [Gå till post]:
Japp....

I see dead people.


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Har ni varit med om ett jobbigt break-up? 

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons