Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hjälp....vill prata med honom!

Skapad av B_B, 2018-02-17 12:26 i Kärlek & Relationer

2 914
6 inlägg
3 poäng
B_B
Visningsbild
F Legend 1 inlägg
0
Hej!

Jag är 17 år och går på mitt första år på gymnasiet. Själv bor jag i ett litet ort och det därför är jag tvungen att pendla för att ta mig dit. Jag är intresserad av en kille som går på samma gymnasiet som mig och dessutom åker vi samma bus. (Jag känner inte honom och jag är helt övertygad om att han inte känner mig och vi har inte heller gemensamma kompisar). När jag såg honom tyckte jag att han var den perfekta killen och jag gör det fortfarande. Han är hjälpsam, verkar vara snäll och dessutom är han fett snygg. Jag och han har haft ögonkontakt här och där men det var allt. Jag är en blyg tjej och när jag gick i grundskolan, så vågade jag aldrig att erkänna eller avslöja mina känslor för den jag älskade. Men när jag tänker på det just nu, så tycker jag att jag har varit riktig” fegis”, eftersom jag inte vågade att stå för mina känslor. Och detta misstaget vill jag absolut inte upprepa, det därför bestämde jag mig att kontakta honom. Jag hittade honom på IG och gillade några bilder av hans och dessutom addade jag honom på snapchat men han har inte accepterad min vänförfråga än. Jag vet inte men jag har en känsla på att han inte kommer att acceptera heller, jag vet inte vad jag ska göra!

Känner mig nere, snälla hjälp!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Cleome
Visningsbild
F 23 Legend 12 inlägg
0

Svar till B_B [Gå till post]:
Alltså, lugna dig. Är det så viktigt om snubben inte skulle vara intresserad tillbaka? Han kan vara precis som mig som inte lägger till folk på snap som man inte vet vilka det är, eller är intresserade av att prata med.
Det finns fler killar, han är inte hela världen - även om det känns så just nu.

HÄR TALAR VI SVENSKA.

rektum
Visningsbild
P 25 Legend 4 inlägg
2

Svar till B_B [Gå till post]:Svar till Cleome [Gå till post]:
Hur tänker du nu? Ska man inte alltid lägga till okända människor på snapchat för att kunna krypa ned i deras byxor?

sOM sAkt

Klasty
Visningsbild
32 Legend 1 inlägg
1
Tar du inte första steget kommer du att stå kvar där du står. Åker ni samma bus tycker jag att du kan utnyttja möjligheten genom att prata med honom personligen. Sätt dig bredvid honom och bryt isen mellan er. Efter 2 minuters samtal kanske det känns bättre.
TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till B_B [Gå till post]:
Vafan skriver du inte på insta då?

The leetest herperderper


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Hjälp....vill prata med honom!

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons