Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hon tycker om mig ellerhur?

Skapad av Olofst, 2019-07-09 16:30 i Kärlek & Relationer

4 386
5 inlägg
0 poäng
Olofst
Visningsbild
Veteran 4 inlägg
0
Brukar träffa en tjej (Sara) kan vi kalla som är ganska kall, hon visar inte mycket känslor men när jag märker av det så skrattar jag då jag känner av situationen att hon håller inne sina känslor och när jag skrattar så bruster hon ut skratt med och skrattar med mig för hon märker att jag märker det.

Nu är det så att när snygga tjejer dyker upp framför oss två så brukar jag ragga på de snygga och de snygga skrattar och är blyga då de märker att jag tycker om dem, då blir Sara sur och beter sig besviket och undviker ögonkontakt med mig och ber mig gå därifrån.

En annan gång när jag var utomlands i ett tag och kom tillbaks och frågade henne om hon saknade mig så svarade hon "jaaa" efter att först inte vilja besvara frågan .

Eftersom att jag inte vill låtsas tro att folk gillar mig så frågar jag er för att få en objektiv bedömning av situationen från er andra så jag inte lurar mig själv.

Skulle ni säga att hon gillar mig?

Tillägg av Olofst 2019-07-09 16:32

Till min andra fråga om ni tycker att hon gillar mig. Varför är hon inte mer öppen med sina känslor mot mig? Varför kommer hon inte på bio med mig när jag bjuder ut henne?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Amanda0043
Visningsbild
F 23 Entertainansvarig Administratör 253 inlägg
0
Det är bättre om du pratar med henne. Dina beskrivningar ger inte en jättebra bild av hur er relation har sett/ser ut. Tips för att inte sabba en eventuell romans, ragga inte på andra tjejer bara för att göra henne avundsjuk.

Det är inte lätt när det är svårt

Olofst
Visningsbild
Veteran 4 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Amanda0043 [Gå till post]:
Jag raggade för att jag tyckte om tjejerna. Eftersom att jag inte vet var jag har henne så trodde jag inte hon skulle bli svartsjuk. Det är bara endast då som hennes känslor mot mig kommer fram, av att hon blir svartsjuk från ingenstans.

Innan visste jag inte ens om att hon gillade mig och tänkte inte att hon gillade mig heller

Karolinen
Visningsbild
P Legend 12 inlägg
0

Svar till Olofst [Gå till post]:
Du kan ju pröva att närma dig henne i långsamt tempo och se hur hon agerar.

Tomasso
Visningsbild
P 34 Veteran 2 inlägg
0
Att ragga på andra tjejer är inte rätt väg att gå, men om du märkt att hon inte är så positiv till tanken att du gör det så är det trots allt ett bra tecken :) Var självsäker i dig själv och bjud ut henne på en dejt, nu är din chans så slå till!

Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Hon tycker om mig ellerhur?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons