Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Intresserad eller inte!?

Skapad av teahLeah, 2021-06-26 22:32 i Kärlek & Relationer

5 858
3 inlägg
0 poäng
teahLeah
Visningsbild
Legend 3 inlägg
0
Okej! Så jag behöver hjälp då jag har svårt att förstå mig på mina känslor. Jag är en 20 årig tjej och igår var jag på en midsommarfest 20 mil ifrån mig. Jag drack en del och festade, höll på med flera killar under kvällen men det var en som verkligen fastnade inom mig. Det kändes och pirrade i hela kroppen när jag var med honom. Det är en kille med stil jag normalt aldrig dras till men denna kväll kände jag mig helt kär. Kvällen avslutades med att vi sov tillsammans men hade inte sex. Nu när jag är tillbaka hemma känner jag fortfarande pirret inom mig. Jag brukar normalt sätt aldrig känna på detta sätt när jag håller på med killar, men sen brukar jag alltid få dem jag vill ha väldigt lätt men med denna var det lite mer jakt. Så nu är det så att jag vet inte om det är att jag tycker jakten och spänningen var intressant/ att vi inte låg/ om det var alkoholen (dock känner jag samma nu när jag är nykter). Eller om jag faktiskt är intresserad. Sen bor han ju 20 mil ifrån mig så inte som att jag kan träffa han lätt.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

urbanlolface
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
0
Det låter inte som att han är speciellt intresserad av dig. Förmodligen ville han bara knulla och eftersom det inte hände lär han inte vilja ödsla mer tid på detta.

Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Intresserad eller inte!?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons