Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Kan int e sluta tänka på henne

Skapad av majjonsson23, 2018-02-01 10:04 i Kärlek & Relationer

2 614
6 inlägg
1 poäng
majjonsson23
Visningsbild
Legend 2 inlägg
0
Jag är 19 år och fyller 20 år snart. Hur kommer jag över denna tjej? Jag har vart kär i henne sedan 2010, alltså sedan jag var 12 år. Kände redan då att det inte var "en tolvårings kärlekscrush". Åtta år utan att kunna sluta tänka på denna tjej. Finaste jag någonsin sett, kan inte bli kär i någon annan. Har otroligt svårt att bli kär och ingen är som henne, hon är den enda. Kommer flera kvällar där man bara bläddrar igenom hennes bilder och bara tittar, långa promenader där man tänker på henne osv. Hon har redan en annan, är glad för hennes skull att hon är lycklig men otroligt jobbigt att se honom. Skulle göra allt för henne utan att tveka, skulle ge allt men vet att hon redan har en och inte känner likadant.
Någon som har liknande erfarenheter?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Withz
Visningsbild
Legend 264 inlägg
0

Svar till majjonsson23 [Gå till post]:
Låter väldigt ohälsosamt. Har du inga vänner som kan få dig att tänka på annat? Börja mingla med folk t.ex. skaffa någon hobby? Vilka säger att det skulle vara en tolvårscrush? Bara du som vet dina känslor för en annan. Var själv förälskad i en när jag var 14, jag menar riktig kärlek. Tänker fortfarande på den person till och från, men livet fortsätter och man får helt enkelt fortsätta sin egna väg. Du kommer nog alltid ha den där tjejen i minnet. Tror det skulle lätta på tankarna om du började mingla med andra, vem vet.. du kanske hittar någon som du kan lägga alla dina tankar på och även få något tillbaka. Lycka till!

Ingen status

Bellioz
Visningsbild
F 28 Legend 3 inlägg
1
Mitt tips för att komma över någon är att först och främst göra en "rensing". Alltså ta bort saker som påminner om henne, avfölj på sociala medier o.s.v om du följer henne där. Det hjälper verkligen att inte ha den konstanta påminnelsen där.
Nästa steg är att typ "distrahera" dig själv. Att rensa är en sak, men man kan alltid gå in på hennes profil o.s.v. right? Så se till att distrahera dig, och när du är påväg in där, för det kommer hända, bara tänk att NEJ det ska jag inte. Se till att ha saker för dig ofta. Det behöver inte vara stora grejor, men typ gör saker du tycker är kul. Jag kan personligen fastna i både tvspel och youtube-videor, så jag rekommenderar detta men det beror ju helt på dina egna intressen :)
Det sista tipset jag tänker lämna här är att komma ihåg att du är ung, och detta kommer gå över. Det kommer komma någon som du kan lägga all tid och energi på som gör detsamma för dig, jag lovar.
Ha de gött och lycka till <3
cultural34
Visningsbild
P 24 Legend 4 inlägg
0
JAg tycker du ska prata med kvinnan först. Se hur hon känner. Jag vet att det är svåårt. Men ibland så måste man bita i det sura äpplet.

Jag gillar öl

Drickz
Visningsbild
P 30 Umeå Hjälte 768 inlägg
0
Om du verkligen vill glömma henne, gör som Bellioz säger. Rensa.

Blockera henne från dina flöden eller helt enkelt ta bort henne som vän. Sök aldrig upp henne, alternativt be henne blockera dig där det går, om ni inte behöver den kontakten.

Ta bort bilder du har lättillgängligt eller lägg dom i ett förråd och låt dom ligga där.

Ta helt enkelt bort henne från din vardag.

Ingen status

Drickz
Visningsbild
P 30 Umeå Hjälte 768 inlägg
0
Dessutom, skriv ett brev till tomten där du förklarar att du inte vill tänka på henne längre. Få ner alla dina tankar. Skriv det på papper, ett brev farväl. Posta brevet och dina tankar med det.

Ingen status


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Kan int e sluta tänka på henne

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons