Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Känns ensamt utan flickvän

Skapad av joffe123, 2018-04-24 17:33 i Kärlek & Relationer

10 876
5 inlägg
6 poäng
joffe123
Visningsbild
Stammis 1 inlägg
0
Jag tycker att jag ser hyfsat bra ut, speciellt i ansiktet. Får ofta höra att jag är söt. Normal kroppsbyggnad (är 1,93) Är en 18 årig student som bor i göteborg
Nu är jag tillbakaflyttad till Göteborg efter att ha studerat i Stockholm och saken är bara det att jag saknar närhet och kärlek. Vill verkligen hitta den rätta. Någon man kan skratta med. Någon man kan gråta med. Någon man kan få hålla om på kvällarna. Någon man kan hitta på saker med.

Nu kanske ni tänker, men gå ner då och sök efter kärleken efter det? Men det är bara det att jag redan försökt göra allt utan framgång. Är en person som har lidit mycket(mobbning till största del) under min uppväxt. Är en person som håller sin ilska och sorg utan att ha nån chans att släppa ut känslorna .Jag tror därför att mitt behov utav kärlek är lite större än normalt. Jag har dessutom väldigt mycket kärlek att ge som jag behöver utlopp för haha.

Jag har försökt med en dejtingsite igen. Mötesplatsen för er som undrar. Men jag är tvungen att leta i timmar om jag ens ska hitta någon I ens vill svara på det jag skriver. Oftast får man svar som "tyvärr jag är inte intresserad". I värsta fall får man ibland svar som "tyvärr du är för tjock". Man tappar liksom hoppet och allt känns så jävla hopplöst.

Ibland får man ju dvärgar eller utvecklingsstörda tjejer som skriver till en och det är ju gulligt men vafan. Det enda egentliga kravet jag har på tjejens utseende är att hon ska vara en aning söt och inte vara så materiell dvs endast ihop med mig pga saker jag äger...är det för mycket begärt?

Vad ska jag göra egentligen... Jag står verkligen inte ut...Tillägg av Peppar 2018-04-25 00:25

Onödigt tillägg borttaget.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 364 inlägg
5
Svar till joffe123 [Gå till post]:
I värsta fall får du bli ihop med en söt dvärg då? Har dock svårt att tro att det enda kravet du har är "att hon ska vara en aning söt och inte vara så materiell". Om du ska hålla på med dejtingsajter får du nog ta dig en funderare över hur dina så kallade krav faktiskt ser ut. Kan du tänka dig att bli ihop med personer över 30? Som har dålig ekonomi? Som vill ha ett hemligt förhållande? Lyckas man inte formulera vad det är man letar efter kan jag tycka att man kan intressera sig för människor man träffar på riktigt istället.

Under tiden du håller på med detta föreslår jag att du hittar andra intressen som inte går ut på att fundera över varför du är otillräcklig.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

morotssaft
Visningsbild
F 23 Stockholm Legend 151 inlägg
0
Jag skulle rekommendera att prova tinder istället där de flesta unga vuxna finns. Sen så sluta leta. Ju mer man letar desto svårare blire att hitta! Ha inte för höga hoppningar utan se helheten. Insidan betyder ändå mycket mer än utsidan när man ser det går det bra.
Jag hade det svårt att hitta någon att ens gå dejt på och när jag till slut slutade leta och släppte mina få krav så hitta jag plötsligt min nuvarande sambo :)
Du är ung, ge inte upp hoppet!

va tråkig då

fever
Visningsbild
F 21 Stammis 2 inlägg
0
Asså jag förstår hur du känner. Jag har också det problemet just nu faktiskt. Det känns ensamt att inte ha någon. Men jag försöker tänka att jag ska hitta saker som jag tycker är roligt att göra, försöka hitta nytt folk att umgås med så kanske man tillslut hittar "den rätta" eller någon som man faller för.
Withz
Visningsbild
Veteran 264 inlägg
1
"Ibland får man ju dvärgar eller utvecklingsstörda tjejer som skriver till en och det är ju gulligt men vafan." Är nog där du får sätta ribban om du inte kan få nått annat. Trist men någon måste ju ge kärlek till dom med. Gud skapade dig så helt enkelt.

Ingen status


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Känns ensamt utan flickvän

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons