Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Killar föredrar långa tjejer, och tjejer föredrar

Skapad av Khlarssa, 2021-07-22 22:14 i Kärlek & Relationer

5 683
4 inlägg
2 poäng
Khlarssa
Visningsbild
Veteran 2 inlägg
0

Att tjejer föredrar män som är längre är nog välkänt, men jag tror inte det är lika tydligt från andra hållet. Jag tror män har mindre emot att ha en kortare tjej än vad tjejer oftast har med att ha en kortare kille. Det är bara så som jag uppfattat det, men kan ju säkert variera mycket. Varför män attraheras av längre tjejer har ju med proportioner att göra och att det värdesätts väldigt högt i vårt samhälle med långa slanka kroppar. Kläder sitter betydligt bättre på en sådan kropp varför alla modeller ser ut så. Man kan tjäna pengar på att ha en lång slank kropp varför det är status

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

SkalmanOnDrugs
Visningsbild
P 34 Göteborg Hjälte 2 758 inlägg
1
Svar till Khlarssa [Gå till post]:
Tjejer föredrar långa killar, killar föredrar korta tjejer. Finns undantag givetvis, men så är det rent generellt. Detta eftersom kvinnor gillar att känna sig "beskyddade" av en fysiskt större maskulin man, det får de att känna sig mer kvinnliga vilket är en turn-on. Män å andra sidan gillar känslan av att vara beskyddaren, vilket får de att känna sig mer manliga. Överlag så gillar killar tjejer som får de att känna sig manliga, och tjejer gillar killar som får de att känna sig kvinnliga. Jag har ingen aning varifrån du fått idén om att män vill ha långa tjejer. Det är sant att inom modeindustrin så är långa tjejer som modeller vanliga, men de flesta killar vill inte ha en jättelång tjej.

Du måste konstruera ytterligare pyloner

annaholm
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Jag är 169 som en 13 åring tjej. Fick min mens för ett halvår sen och var då ungefär 167. Mamma är 178 och pappa är 183 är det någon som är bra på att förutspå längd. Gör det i så fall. Och kan någon säga om 178 är långt för tjej?
Amanda0043
Visningsbild
F 23 Entertainansvarig Administratör 253 inlägg
1

Svar till annaholm [Gå till post]:
Du får gärna skapa ett eget, nytt inlägg i framtiden, då denna är 2 månader gammal :)

Men för att svara på din fråga så är det typ omöjligt att säga. Är själv 178-179 och alla i min familj är under 170. Men du lär nog växa lite till med tanke på att båda föräldrarna är långa. Och ptja, 178 är väl över genomsnittet för en tjej men det är inte ovanligt.


Det är inte lätt när det är svårt


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Killar föredrar långa tjejer, och tjejer föredrar 

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons