Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Kusin

Skapad av 34Privet, 2019-07-03 19:08 i Kärlek & Relationer

3 219
2 inlägg
0 poäng
34Privet
Visningsbild
P 23 Veteran 1 inlägg
0
Vet inte hur jag ska börja då detta är något jag mått och fortfarande mår så otroligt dåligt över. Har funderat över detta sen jag gjorde det och försöker intala mig själv att det kanske är en sån big deal som jag franställer det i mitt egen huvud eller om jag är sån hemsk människa som jag känner mig som.

Om jag minns rätt så var jag i början av mina 16 fyllda år och vi var hemma med familjen hos mina kusiner varav en kusin var lite yngre än den andra (runt 7 års ålder). I vilket fall sprang kusinerna runt i en vattenspridare och hade väldigt kul, den lite äldre hade nog badbyxor medan den andra sprang runt naken, vilket jag inte kände var något konstigt och reagerade ingenting på det. Efter ett tag så tyckte väl mamman att det var dags och stänga av vattenspridaren och gå in, så jag följde med kusinerna in till deras rum där den stora satte sig på sängen och satte på ett spel varav jag satte mig bredvid. Jag ropade på den lille kusinen att komma in och det gjorde han, så jag satte honom i mitt knä (han var alltså fortfarande naken). När jag gjorde detta blev jag lite nyfiken av någon anledning, jag hade liksom aldrig haft ett naket barn så nära förut och jag fick för mig att känna på hans snopp, tyckte liksom att den var så liten. I denna stund vet jag inte riktigt vad jag tänkte, jag tror inte jag förstod allvaret i det jag höll på med, jag tror inte jag helt o hållet förstod att man inte kan göra så. Jag tänder inte på barn, verkligen inte, jag vet inte vad som hände, jag bara blev väldigt nyfiken helt enkelt.

Just att jag tog på honom sådär har gjort att jag känner mig som världens sämsta människa på senare år, 3 år senare och jag mår bara ännu sämre för varje dag som går. Kan verkligen inte komma över det, jag behöver någon form av förklaring att det är okej att göra misstag och att vi alla är mänskliga, men jag kan inte berätta det för mig själv, för jag upplever inte att jag förtjänar det. Hör ordet child molestor i mitt huvud hela tiden och alla hemska historier om vuxna som förgripit sig på barn och i mitt eget huvud känns det som att jag är en utav dom. Jag orkar inte detta mer, snälla hjälp

Tillägg av 34Privet 2019-07-03 19:10

Anledningen till att jag la inlägget under "Kärlek & Relationer" beror på att jag känner mig så äcklig som person att jag inte känner mig riktigt bekväm med att prata med mina föräldrar längre, tänk om dom skulle få reda på något sånt här, tankarna går så mycket och jag har gjort det här så mycket större än vad det kanske egentligen var men jag vet inte vad jag ska ta mig till.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till 34Privet [Gå till post]:
Om du är 18 kan su ju söka psykolog utan din föräldrars vetskap eller säg till dem att su har ångest (vilket ju delvis är sant)

Vilken psykologi skall du söka?
Jag vet ej, möjligen kbt?

The leetest herperderper


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Kusin

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons