Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Min kontaktperson är kåt i mig, okej att ligga?

Skapad av Adrenalini, 2019-08-01 04:42 i Kärlek & Relationer

10 898
8 inlägg
2 poäng
Adrenalini
Visningsbild
Veteran 1 inlägg
0
Hej är en 21 årig kille har en kontaktperson på 50 år hon är jättesnygg kvinnlig snäll och trevlig vi har känt varandra i 1 år och fikat kollat film och allt möjligt det har gått jättebra och rullat på.

Men sist vi träffades frågade hon om jag ville ha sex med henne hemma hos henne i soffan hon förklarade att hon gillar mig väldigt mycket och att jag är snygg svarade ska tänka på det då jag var chockade såklart

Men bör jag spänna på henne? Båda är singlar så lutar åt det hållet. är det okej om båda vill hon har lovat att i så fall ställer hon upp på det mesta vilket känns lockande?

Vad säger ni vad skulle ni gjort?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

kimpahej
Visningsbild
P 32 Veteran 1 inlägg
3
för din del så är det väl bara "positivt" eftersom du får ligga och verkar tycka hon är snygg. däremot om hon är din kontaktperson så måste du tänka på nackdelarna för henne, om detta kommer ut vore det extremt illa och hon skulle förmodligen bli anmäld och dömd för något sexualbrott, och 100% säkert förlora jobbet och aldrig få ett sådant jobb igen. det skulle självklart inte vara bra för hennes sociala krets heller då hon skulle ses som en "sexuell predator" och säkerligen bli utfryst av sina vänner, för att inte tala om hur pinsamt för henne det skulle bli i hennes familj.

tänk på de extrema konsekvenserna som hon kan råka ut för bara för ett liggs skull. det finns många andra fiskar i sjön så att säga som du inte förstör hela livet för bara genom att ligga med.

var vuxen och gör inte något idiotiskt. jag förstår om du inte vill outa henne och sätta dit henne (vilket du borde egentligen), men byt kontaktperson och säg aldrig något till nån om du vill vara snäll mot henne.
Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0

Svar till Adrenalini [Gå till post]:
Känner till människor som blivit pressade av sina kontaktpersoner på sex. Visst nu är det kanske extremfall, men skulle iakta försiktighet. Och ställa frågan om det är lämpligt att hon i så fall är din fortsatta kontaktperson, om ni inleder en sexuell relation.

Sluta förfölj mig! -_-

seekaisle88
Visningsbild
19 Veteran 2 inlägg
-1

Svar till Adrenalini [Gå till post]:
Bror, du är 21, det är bara att jappa.
JALLA.

Ni kan inte bli av med mig horungar


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Min kontaktperson är kåt i mig, okej att ligga?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons