Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Mobbad av min kompis?

Skapad av Boby, 2018-10-21 18:26 i Kärlek & Relationer

5 451
16 inlägg
-1 poäng
Boby
Visningsbild
Legend 1 inlägg
-2
Mobbad av min kompis?
Hej jag heter Boby är 9 år och går i 3:an. saken är den att jag har blivit ganska retad och slagen aven tjej när mina kompisar inte ser i skolan dom senaste månaderna. i 2:an var vi kompisar men på sommarlovet började hon skriva taskiga saker till mig, som tönt, håll käften och massor andra saker. nu tänker ni säkert: men säg bara ifrån då! men jag kan inte, hon hänger nämligen med mina bästisar också och dom tror mig inte när jag berättar. "hon skulle aldrig göra så". så om jag berättar kommer jag förlora min bästa vänner. vad ska jag göra?

Tillägg av Boby 2018-10-21 18:57

Mobbad av min kompis?
Hej jag heter Boby är 12 år och går i 3:an. saken är den att jag har blivit ganska retad och slagen aven tjej när mina kompisar inte ser i skolan dom senaste månaderna. i 2:an var vi kompisar men på sommarlovet började hon skriva taskiga saker till mig, som tönt, håll käften och massor andra saker. nu tänker ni säkert: men säg bara ifrån då! men jag kan inte, hon hänger nämligen med mina bästisar också och dom tror mig inte när jag berättar. "hon skulle aldrig göra så". så om jag berättar kommer jag förlora min bästa vänner. vad ska jag göra?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

hellyaitsme
Visningsbild
F Legend 6 inlägg
0

Svar till Boby [Gå till post]:
yoooo bobyy

YALL BETTER SUBSCRIBE TO PEWDIEPIE

90sSkaterGrill
Visningsbild
F 21 Legend 11 inlägg
0

Svar till Boby [Gå till post]:
aj då de va fan inte bra. ge hon en shotablängare och byt skola

ZZZzzz

skenya
Visningsbild
P 36 Östersund Hjälte 30 inlägg
0
Det du skulle kunna göra är att skriva ett brev till personen. Du kan även gå till en vuxen person som du litar på och be om hjälp. Om jag visste vem du var och om du bodde har i närheten så hade jag gladerligen hjälpt dig.
Ibland räcker det med att en vuxen pratar med en mobbare för att mobbaren ska sluta. Det kan också vara så att tjejen är intresserad utav dig och det är därför som hon mobbar dig. Jag råkade själv ut för just det i grundskolan.

Det är inte lätt att vara liten, men värre att bli stor.

blomman92XD
Visningsbild
P 32 Legend 1 inlägg
0

Svar till Boby [Gå till post]:
strunta i dom försök hitta nua vänner kanske i en annan klass eller andra som du inte umgås i i klassen

Stenboi
Visningsbild
Legend 4 inlägg
0

[svar:Boby:4416439]

jag Tycker att du ska skita i henne! det ju hennes problem och hon ska inte dom problemen på dig! och prata med mamma och pappa!

Ingen status

Katt07
Visningsbild
Legend 2 inlägg
1

Svar till Boby [Gå till post]:


Jag tycker att du ska prata med en vuxen. det kan vara svårt men det är värt det. Jag vet att det är jobbit men man mår mycket bättre efter.
Katt07
My5665
Visningsbild
18 Legend 1 inlägg
0
Vad jag borde göra om jag var du är att säga till din (vän) hur taskig hon är mot dig. Sen ska du prata med en lärare. Om detta nu fortsätter så säg till dina föräldrar. Om det inte heller funkar och hon fortsätter så går du till rektorn. Jag varit med om liknande händelser.

Är trött men orkar inte sova...

Rippah
Visningsbild
Legend 1 inlägg
0

Svar till Boby [Gå till post]:
de bästa du kan göra e att stå up för dig själv, visa dig inte rädd, jag har även blivit mobbad sen mobbat andra själv så vet exakt hur de är att själv bli mobbad och sen ta ut sin ilska på andra för att visa sig stark, slå tillbaka om det kommer till det, börja träna och gå ner i vikt, typ armhävningar, situps, eller gym fast skulle inte rekommendera gymma innan 15 års åldern då kroppen behöver växa klart, men typ mycket motion, armhävningar, situps osv

Alex2007
Visningsbild
P 17 Legend 4 inlägg
0
skaffa nya vänner dom suger ju

Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Mobbad av min kompis?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons