Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

överreagerar jag?

Skapad av MeeAlexandra, 2013-05-02 00:41 i Kärlek & Relationer

1 549
10 inlägg
-13 poäng
MeeAlexandra
Visningsbild
F 22 Spånga Legend 44 inlägg
0
Öh... Tja!
Jo, jag är i ett långdistansförhållande med en dansk snubbe. Vi har väl varit tillsammans i lite drygt fyra månader.
Innan dess så kallade vi inte varandra för pojk-och flickvän, men vi var så gott som tillsammans under flera månader, så vi körde liksom på och gjorde det "officiellt".

Iallafall, vi kan ju inte ses så ofta, med tanke på distansen, så vi åker till varandra på lov och långhelger, och när vi inte ses så skypar vi.
Ja, nu är det så att han har en tendens att säga att den här dagen ska vi skypa och blablabla, och jag kan sitta i flera timmar och vänta, ställa in planer osv, men så dyker han liksom aldrig upp. Ibland dyker han upp någon gång vid midnatt, men då måste både han och jag gå och lägga oss osv, så det blir liksom inte samma sak.

Med tanke på att vi inte kan ses, så betyder liksom våra "skypedejter" rätt mycket för mig, och när han inte dyker upp, så känns det för mig som om man har kommit överens med en kompis att man ska ses någonstans vid en särskild tid, men så dyker de liksom inte upp.
Senast den här helgen hade vi kommit överens om att vi skulle skypa på fredagen. Så loggade han in på facebook och jag skrev typ "Hej". Jag såg att han läste det(stalker osv), men han svarade inte på flera timmar. Så jag skrev igen, och såg att han hade läst det, men fortfarande inget svar. Jag skrev några gånger till, och han läste det varje gång, men han bara ignorerade det.

Vi har pratat en hel del om det här förut, och jag har berättat att det sårar mig rätt mycket när han gör så. Men han verkar liksom inte bry sig...
Visst, jag måste respektera det faktum att han också har ett liv, och det gör jag verkligen till hundra procent, men jag är ändå hans flickvän, och trots att jag inte kan vara med honom lika mycket som jag kanske vill, känner jag att det är rätt viktigt att han ändå spenderar tid på mig. Vilket jag känner att han inte direkt gör.

Så, till den slutliga frågan, överreagerar jag?

Visa spoiler
För övrigt skulle jag uppskatta om jag slapp kommentarer som "långdistans fungerar aldrig" osvosv.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

skoglundarn
Visningsbild
Skövde Legend 622 inlägg
-8
Har du träffat honom IRL?

Voulez vous coucher avec moi?

MeeAlexandra
Visningsbild
F 22 Spånga Legend 44 inlägg
Trådskapare
4
Svar till Aqua [Gå till post]:
För att citera mig själv: "Iallafall, vi kan ju inte ses så ofta, med tanke på distansen, så vi åker till varandra på lov och långhelger, och när vi inte ses så skypar vi. "
Så, ja, med andra ord
skoglundarn
Visningsbild
Skövde Legend 622 inlägg
-8

Svar till MeeAlexandra [Gå till post]:
Menade, träffades ni på skype eller irl?

Voulez vous coucher avec moi?

MeeAlexandra
Visningsbild
F 22 Spånga Legend 44 inlägg
Trådskapare
2

Svar till Aqua [Gå till post]:
Från första början, alltså?
Isf, nej, vi träffades på nätet. Men vad har det med saken att göra?...

BraSma
Visningsbild
P 28 Hjälte 3 484 inlägg
0

Svar till MeeAlexandra [Gå till post]:
Nja jag förstår hur du känner. Klart man vill ha uppmärksamhet av sin partner, det är inget konstigt med det. Att han inte svarade ska du dock inte dra för höga växlar på. Det behöver inte bero på dig. Han kanske helt enkelt hade en dålig dag eller var upptagen. Saker och ting händer.

Mitt råd är att prata med honom om det. Speciellt om de här skypedejterna. Är ju såklart inte meningen att du ska sitta och vänta på att han kanske behagar dyka upp. Så ska det ju inte fungera.

Vill också att du tar dig en funderare om långdistansförhållande verkligen är din grej. Tror du inte själv att du hade mått bättre att ha en relation med en som du kan träffa oftare, och ha en mer fysisk kontakt med?

Ingen status

Seroster
Visningsbild
28 Kristianstad Hjälte 6 655 inlägg
0
Det bästa du kan göra är att ta ett snack med honom och säga vad du tycker.

Sen är jag ledsen, men långdistansförhållanden som är så långväga att man inte kan träffas en vanlig helg är... Inte omöjliga, men komplicerade.

Seroster ser dig.

Cephalo
Visningsbild
P 26 Borlänge Hjälte 2 912 inlägg
0

Svar till MeeAlexandra [Gå till post]:
Det bästa är att prata med honom om hur du känner.
Om han sedan inte tycker likadant så är han kanske inte rätt person för dig om du tycker att det är såpass viktigt.

Eller?

Murrig
Visningsbild
F Kändis 1 695 inlägg
0
Jag skulle säga att du överreagerar, ja.

Så länge det inte långsamt börjar sina bort mer och mer så handlar det nog inte om mer än att han har annat på agendan. Ni har olika syn på hur viktigt och obligatoriskt ett samtal är. Du ställer in det du ska göra medan han tänker att detta mötet är idag och bara idag medan ni kan prata lika bra imorgon.

För att kompromissa kan du bli mer öppen i planeringen, säga att hädanefter skypar vi när vi märker att båda har tid, men även ta upp att den gången ni väl bestämmer något måste han vara säker på att inget annat dyker upp.

What doesn't kill you fucks you up mentally.


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » överreagerar  jag?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons