Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Sjukt kär i en tjej men..

Skapad av notkahwu, 2018-12-09 16:20 i Kärlek & Relationer

881
5 inlägg
1 poäng
notkahwu
Visningsbild
P 15 1 inlägg
0
Såå jag är en kille (15 år) som är sjukt kär i en tjej som går i i samma skola. Men mina problem är att jag är så osocial man kan vara och är skit blyg.

Jag var hur social som helst förut och inte blyg alls, men jag fick lov att flytta ifrån alla mina vänner och byta skola. Jag var fortfarande social och inte alls blyg i den nya skolan, jag skaffade några vänner där och var med dom på fritiden. Men när jag väl skulle börja i högstadiet så ändrades jag totalt, jag fick lov att byta skola och flytta ännu en gång. Det var då jag blev hur osocial som helst och skit blyg. Jag gick där ända tills 8:an tills jag fick chansen att flytta tillbaks till dit alla mina gamla vänner är.

När jag väl flyttade tillbaks så hade jag bara kontakt med två av mina gamla vänner, en av dom som aldrig kommer till skolan för han har lite egna problem, men vi brukar spela med varandra på fritiden. Och den andra som bestämmde sig för att helt ignorera mig av någon anledning jag inte vet och som han inte vill säga. Och nu har halva 9:an gått och nu är jag tillbaks till att vara helt ensam och är fortfarande osocial och skit blyg..

Jag har blivit sjukt kär i en tjej som går i andra 9:an, vi har samma intressen och hon är nog den sötaste tjejen jag någonsin har sett. Jag har ingen aning vad jag ska göra, hon är alltid med sina vänner så jag kan inte gå fram och prata med henna, fast det hade jag ändå inte vågat att göra.. Jag ligger seriöst och gråter mig till sömns varje natt och tänker på henne hela tiden..Om det är något ni undrar över eller som ni inte förstår fråga, så ska jag försöka förklara det..

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

f03
Visningsbild
F 15 10 inlägg
0

Svar till notkahwu [Gå till post]:


Tja, jag e oxå 15, fast tjej. Jag vet inte vem du är eller så men du verkar vara en skön kille, så det jag skulle vilja tipsa dig om är att bara vara dig själv när du är med henne och visa mer att du är intresserad av henne. Om du vill kan du adda mig på snap, där heter jag fduvteg03 så kan vi snacka mer om detta :)

BÄSTA NÅGONSIN

vintologi
Visningsbild
Stammis 17 inlägg
-1
Du kommer troligtvis få dissen om du försöker närma dig ja.

Forum » Ungdom » Kärlek & Relationer » Sjukt kär i en tjej men..

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons