Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Behöver hjälp

Skapad av Laallaal, 2017-09-17 19:53 i Kläder & utseende

3 369
3 inlägg
1 poäng
Laallaal
Visningsbild
1 inlägg
0
Tjej på 13 år

Jag har aldrig som jag minns fått gå in i en affär och föräldrarna sagt välj lite kläder nu.
Jag har bara fått kläder några enstaka gånger till skolavslutningar. Just nu så är min pappa arbetslös och pluggar, men han är lite orättvis tycker jag. Jag och min lillasyrra (6 år) är i ett stort behov av kläder hon har bara sommarklänningar och jag har inga tjockare tröjor. Jag har sagt till honom att vi behöver kläder flera ggr men han säger: Du ska bara ha och ha hela tiden. Mamma håller med mig och min syster och har pratat flera ggr med honom men han säger att vi inte har råd. Asså själv så köpte han ju förfaan en sterio som vi kunde ha handlat kläder för. ( han hade en fullt ny fungerade innan) Sen kom det ju att han sa att vi skulle köpa kläder imorgon( idag) Vakna,sminka mig och frågade när vi skulle åka. Då sa han: Vi ska inte någonstans vart skulle vi åka!? Jag sa: vi skulle ju köpa kläder. Han fortsätter och säga att jag bara ska ha och ha. Jag: Men jag BEHÖVER. Sen blev han arg och gick in i sovrummet. Nästa gång han kom ut var han jätte glad och skämtade men jag var fett arg fortfarande. Jag frågade igen varför vi inte fick. Då skämtade han och sa du ska bara hahahahha och log. Jag log ibte alls och dödade honom med blicken typ. Sen har jag inte orkat fråga något mera eftersom det inte kommer nån vart. VAD SKA JAG GÖRA ÄR I STORT BEHOV AV DET

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Cornflake
Visningsbild
F 25 Stammis 73 inlägg
0
Så antar att din mamma inte har råd att köpa kläder? Kan du inte fråga om din mamma kan prata med din pappa om det? Verkar ju inte som att han tar dig seriöst just nu.

Insert corny pun here.

anonym215
Visningsbild
P 22 Veteran 15 inlägg
1

Svar till Laallaal [Gå till post]:
Jag vet inte i vilket län du bor i, men om du går in här:
http://www.redcross.se/motesplatser-och-second-hand/

Och väljer dit län, så kan du gå dit och fråga. Men du ska nog inte springa iväg själv först, fråga din mamma!

Ingen status


Forum » Ungdom » Kläder & utseende » Behöver hjälp

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons