Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Normalt eller inte?

Skapad av jackie97, 2016-10-29 20:04 i Livet

5 141
10 inlägg
0 poäng
jackie97
Visningsbild
F Kändis 20 inlägg
0
Är det normalt att ens pappa flyttar in med en kvinna som han har känt ca 6 månader? (hon har också barn). Min pappa hade varit singel i några månader efter en skilsmässa.. Bor inte hos min pappa men det känns konstigt när jag knappt känner henne och hon verkar vara lite skum men ändå snäll. Fast det som gjorde mig mest besviken var att han sa att han skulle köpa en egen bostad som jag skulle få vara med att välja, inreda osv.. Har inte fått göra något och han sa inte ens att de köpt lägenhet tsm efter ett tag...
Han åker på massa resor och sånt med sin nya familj. Han berättar inte saker till mig längre, t.ex. nu i jul ska han resa bort med sin nya familj och han hade inte sagt något till mig, fick höra det från hans nya tjej...
Är egentligen inte riktigt intresserad av att ha någon relation med hans nya familjemedlemmar men det är svårt.. Min pappa ställer nästan aldrig upp för mig men han hävdar att han gör det hela tiden fast än han aldrig gör det :/. Han bidrar inte med något ekonomiskt och har inte gjort det de senaste 6 åren kanske?!

Känns som han gör allt med sin nya familj hela tiden och vi glider ifrån varandra. Har inte träffat han på 1 månad nu tror jag det är.

Vad ska jag göra??

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Makkie
Visningsbild
P 26 Kristianstad Hjälte 179 inlägg
0

Svar till jackie97 [Gå till post]:
kan de va så att eftersom du inte bor hos honom , tycker han kanske att vad han gör inte angår dig lika mycket? , om det nu inte är så att du försöker att vilja bo med honom/få kontakt och han undviker?

Skulle väl inte själv tycka 6månader e värst tidigt o flytta ihop , (kanske att köpa bostad tillsammans) , Hoppas bara det löser sig för din skull !

Lycka till /Macke

Jag är här! Var är du?

jackie97
Visningsbild
F Kändis 20 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Makkie [Gå till post]:
Ja, fast grejen är den att det finns bara sovrum till de andra barnen (nya familjen) så var ska jag sova liksom... :/
De köpte bostad tillsammans och det finns inget rum till mig

Makkie
Visningsbild
P 26 Kristianstad Hjälte 179 inlägg
-1

Svar till jackie97 [Gå till post]:
Men om du inte bor hos din pappa vad behöver du ett eget rum för då? , visst kan förstå att du vill kanske ha lite privacy när du bor där men om du bara är där o hälsar på då och då?

Jag är här! Var är du?

jackie97
Visningsbild
F Kändis 20 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Makkie [Gå till post]:
Hade ju tänkt att bo där lite då och då men de köpte ju ett hus som inte har mer rum så...

Pizzapojken
Visningsbild
P 33 Stockholm Kändis 143 inlägg
0

Svar till jackie97 [Gå till post]:
Bygg en friggebod :)

Gillar du inte pizza kan du dra åt helvete.

Viren
Visningsbild
P 32 Örebro Hjälte 784 inlägg
0

Svar till jackie97 [Gå till post]:
Det är inte att bara skaffa ett hus med fler rum. Läge, pris, skick och tillgänglighet är det som styr. Om du inte bor där så är det inte försvarbart att ha ett eget rum för dig. Jag och mina syskon delade rum fram tills att brorsan flyttade ut. Det var inte bara att skaffa ett till rum, och man fick acceptera läget. Optimalt, nej, men livet är sällan det.

Ingen status

jackie97
Visningsbild
F Kändis 20 inlägg
Trådskapare
1

Svar till Viren [Gå till post]:
Det är jag medveten om. Men jag hade ju tänkt att bo med honom då han tidigare sa att han skulle köpa ett boende men sen så träffade han hans tjej och vips så köpte det ett boende tillsammans. Hennes barn fick egna rum. Jag tänker inte dela rum med det motsatta könet som jag knappt känner. Det tror jag ingen vill göra! Dessutom får det inte plats med någon extra säng så... Så snälla säg inte att jag är bortskämd bara för att jag inte alls är bekväm med att sova i samma rum med motsatta kön och som jag dessutom knappt känner!! De får liksom massa nya saker hela tiden av min pappa och jag får aldrig nåt, när jag säger aldrig menar jag verkligen det!! Får enbart nåt litet när jag fyller år och på julafton medans de kan få nån jacka för flera tusen en helt vanlig dag så det är inte så att han inte har råd...
jok
Visningsbild
P 28 Hjälte 362 inlägg
0
Vad svinigt! Vet inte vad jag ska säga mer än att det inte är rätt. Han är den vuxna och har ett ansvar för att upprätthålla er relation och att du ska känna dig trygg. Inte låtsas som att du inte existerar till förmån för hans nya liv.
Det är inte okej eller normalt, vet inte hur vanligt det är men det är knappast ovanligt med frånvarande föräldrar som sviker. Tyvärr.

För relationen är det bästa du kan göra att prata med honom om att han beter sig illa och hoppas att han bättrar sig. Utöver det är det bra att prata med nån du litar på om det här, låt det inte vara en hemlighet eller nåt du skäms för. Du har inte gjort fel!

In retrospect, I side with my detractors

Viren
Visningsbild
P 32 Örebro Hjälte 784 inlägg
0

Svar till jackie97 [Gå till post]:
Jag bodde med min syster ett bra tag. Man överlever. Men hur gammal är du? Vart bor du nu? Han har ju ansvar för dig fram tills att du gjort klart gymnasiet (minst 18 upp till... 21?)

Ingen status


Forum » Livet » Normalt eller inte?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons