Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Skola möte problem

Skapad av skarita, 2017-02-17 18:09 i Ungdom

8 867
4 inlägg
7 poäng
skarita
Visningsbild
P 19 Stammis 1 inlägg
0
ok såhär ligger det till, jag har gjort en del saker i skolan där jag fått skit för (gymnasiet) men en dag blev det för mkt och en lärare tog tag i mig och skrev ner ett nummer på en lapp och sa att jag ska ge den till min mamma. Så smart som jag är säger jag till en tjej att spela min mamma men problemet var att dom ville at hon skulle komma till skolan. men hon sa att jag inte kan och det funkade. Nu har jag gjort problem igen och lärarna har skickat brev hem och där det står att jag ska ha möte med lärarna 20 februari (om tre dagar) min mamma har inte sett brevet och jag har gömt den och planerar inte att vissa den. vad ska jag göra ? tjejen (min mamma) kan ju inte säga en gång till att hon inte kan komma på möte jag har 3 år kvar på gymnasiet de måste kommma fram eller? några lösningar`?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Enwo
Visningsbild
P 29 Veteran 33 inlägg
6

Svar till skarita [Gå till post]:
Vad sägs som att ta ansvar för det du har gjort och efter det försöka undvika problem i framtiden?

Mr_Anonym
Visningsbild
Veteran 114 inlägg
1
Svar till skarita [Gå till post]:
Ta ansvar för dina handlingar! Stå ditt kast! Blanda inte in några vänner så att de får skit... I framtiden kan bara inte dölja...Tillägg av Mr_Anonym 2017-02-17 19:34

I framtiden kan bara inte dölja...* I framtiden kan du inte bara dölja.

Jag har ingen status.

Lobax
Visningsbild
P 25 Kista Hjälte 5 448 inlägg
0
Svar till skarita [Gå till post]:
Vad du ska göra? Du visar brevet för din mamma så klart.

Hur hade du annars tänkt att detta skulle sluta? Handlingar har konsekvenser. Ta tag i detta nu innan det blir ännu värre.


Forum » Ungdom » Skola möte problem

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons