Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Ett jävla missförstånd...

Skapad av ineedhelp, 2016-02-28 01:36 i Skola & Jobb

2 443
3 inlägg
-2 poäng
ineedhelp
Visningsbild
Kändis 1 inlägg
-1
Vet tyvärr inte vart denna tråd ska ligga, då jag är relativt ny, men även desperat efter svar, så Admin får gärna flytta tråden rätt om det behövs.

Går fortfarande i Skolan, och min flickvän går i samma skola som jag, en fredag eftermiddag, (2dagar sedan), så var jag allmänt trött, (gick upp tidigt, slutade sent) och min flickvän frågar hos vem vi ska vara hos; hon tjatar på att jag inte lyssnar, då hon frågar samma fråga flera gånger, men inte lyssnat på mitt svar, hon tjatar om att jag inte står still och lyssnar, när jag väl gör det så ropar hennes kompis på henne och hon drar ifrån, jag sa; verkar som att du inte ville prata, och gick därifrån,

Hon gick in på toan och började gråta, över att jag inte lyssnade på henne när hon pratade... Hon gick absolut inte att prata med utan endast fortsätter gråta, efter ett tag blir jag irriterad och dunkar mitt huvud i väggen lite lätt, då jag hellre skadar mig själv än att skada henne liksom. (Ganska uppenbart) Hon säger: "Slå inte huvudet i väggen", Sedan hör jag att det knackar på den låsta dörren, och hör en röst. Det är läraren till salen utanför toaletten, som tydligen hört detta, redo att gå hem, efter jag öppnat, frågar han vad som hänt.... Jag blev tvungen att gå ut.

Han frågar henne om allt är okej, hon svarade att "allt är okej" då svarar han: "verkar inte så". och stänger dörren, och sedan tittar på mig med en dödsblick. Jag svarar, det är min flickvänn. Men han verkade inte bry sig speciellt, sedan ber han mig gå, då han inte vill att jag ska vänta utanför, på att hon ska gå ut liksom.

Nu är min fråga, vad ska jag säga till läraren? Och kunde min flickvänn gjort någonting mer i denna situation?

Mest troliga, då hon satt och fortfarande grät, är ju förmodligen att han tror att jag dunkat hennes huvud i väggen eller någonting liknande. Även om hon skulle berätta hur det är så tror jag nog inte han skulle tro henne. Han skulle förmodligen tro att jag "tvingat" henne säga till han hur situationen utspelade sig.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

TLTGja
Visningsbild
P 27 Hjälte 4 092 inlägg
0

Svar till ineedhelp [Gå till post]:
Vet du vad hon sa?

För då han tog er direkt så kunde du ju inte säga vad hon skulle säga.

Trodde han något så borde han ju sagt till dig att stanna. Å se om era berättelser stämde övereens?

Så.. vad sa din flickvänn till han?

The leetest herperderper


Forum » Livet » Skola & Jobb » Ett jävla missförstånd...

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons