Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Gå om 8an

Skapad av _hej_, 2017-11-22 22:07 i Skola & Jobb

4 220
4 inlägg
-1 poäng
_hej_
Visningsbild
Legend 1 inlägg
-2
Hej ja går i 8an ja har varit frånvaro 60% och är rädd att ja får gå om 8an jag har haft möte med rektorn och han sa att tipset är att om ja ska få gå om 8an har dom rätt att tvinga mig att gå om 8an pågrundav frånvaro o dåliga betyg

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Joah
Visningsbild
P 32 Kändis 102 inlägg
0
Enligt Skolförordning (2011:185), kapitel 4, paragraf 6:
6 § Rektorn får på begäran av en elevs vårdnadshavare besluta att eleven får gå om en årskurs.

Troligtvis kommer din situation tas upp med dina föräldrar och om dom inte är dumma i huvudet så kommer dom lyssna på din rektor och lita på rektorns omdöme.

Oavsett vad som händer, lär dig att ta eget ansvar för din framtid. Livet blir aldrig lättare än när man gick i skolan och ingen annan än du själv har någon som helst skyldighet att ta hand om dig.

Ingen status

Chubaka
Visningsbild
P Hjälte 627 inlägg
0

Svar till _hej_ [Gå till post]:
Håller med Joah, men varför är du ofta frånvarande?
Finns ju många olika orsaker man skolkar och en del kan vara tunga/jobbiga att berätta. Men att berätta dem för rätt person och kanske få stöd/hjälp i skolan eller privat (beroende på vad det rör sig om), kan vara bra för framtiden. Jobbigt att kanske konfrontera problemen, men i det långa loppet är undervisningen viktig(och skolan har ett ansvar att finnas där för dig och hjälpa dig få en utbildning).

Du kan gärna skriva till mig om du vill/behöver bolla några tankar eller oro (om det är något speciellt som får dig att skolka).

Sluta förfölj mig! -_-

Mango1224
Visningsbild
F Legend 2 inlägg
1

Svar till _hej_ [Gå till post]:
Beror på vilken skola du går på. sjölv går jag på hovås och halva min klass kommer nästan aldrig (går själv i 8an) så har du en fuckad skola så tror jag du tar dig förbi..... men dock e de kanske dags för dig att börja plugga? ;)

always look on the bright side of life people


Forum » Livet » Skola & Jobb » Gå om 8an

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons