Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Induviduellt val?

Skapad av auglon, 2014-02-12 22:55 i Skola & Jobb

1 787
5 inlägg
0 poäng
auglon
Visningsbild
27 Rönninge Hjälte 59 inlägg
0
Hej!

Nu ska jag då välja individuellt val för tvåan. När jag går in för att välja får jag ett anfall där jag smidigt glider ner på golvet och sprattlar när jag ser att jag bara kan välja språk.

Jag går natur, och på valsidan står det på alla linjer att dem för välja mellan ca 20 diverse kurser, från programmering och dans till psykologi och filosofi. Men för natur så alla kurser strukna förutom dess jävla språk.

Är det något speciellt med naturslinjens val eller är det någon lärare som tycker att min klass är för inkompetent för något annat än språk?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Alster
Visningsbild
P 28 Uppsala Hjälte 2 292 inlägg
0
Det finns en person på din skola som jobbar med att svara på frågor som den här.

tänk på ett pålägg

Kruxo
Visningsbild
Hjälte 98 inlägg
0

Svar till auglon [Gå till post]:
Det var så för mig med :) Själv så tog jag bild, då jag hatar moderna språk... Du har ju ca 20 kurser att välja på... Jag hade typ 6... Men har du frågor, så är det alltid bäst att dra till din SYV, för att hon kommer kunna svara på alla dina frågor :)Tja fan

Braten_wird
Visningsbild
P 31 Hjälte 235 inlägg
0
Var en period i trean där jag inte fick välja p.g.a systemknas. Slutade med att jag fick småföretagande som individuellt val. Problemet är att jag hade projekt och företagande med min klass lektionen efter, vilket var samma lärare och 95% identiskt upplägg. Med andra ord hade jag dubbelt så många lektioner i samma ämne som resten av min klass. Lyckades få MVG på båda, även om jag mest satt och skrev upp hur många gånger lärarn sa "Så att säga" per lektion. (Vi snackar runt en gång var tionde sekund.) Missade man nåt viktigt fick man höra det en gång till efter rasten lixom :P

Ingen status

PotatismosarN
Visningsbild
P 28 Smålandsstenar Hjälte 1 761 inlägg
0
Låter mystiskt, som Alster sa, hör med din syv.

Svar till Braten_wird [Gå till post]:
På en 60 minuters lektion har min mattelärare sagt "är ni med" 42 gånger, i feel you man! ;)

"I want our kids in Mercedes' and BMWs, not those little commie mobiles." ~Peter Schiff om Trabant


Forum » Livet » Skola & Jobb » Induviduellt val?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons