Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Skolresa, men vart?

Skapad av sveiki, 2017-10-15 19:13 i Skola & Jobb

5 513
6 inlägg
0 poäng
sveiki
Visningsbild
P 22 Legend 3 inlägg
0
Om man ska åka på skolresa åk.9, vilken av följande städer är bäst

Berlin
Prag
Paris

Förutsatt att man har sparat ihop mycket pengar

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

MandarinaDuck
Visningsbild
P Stockholm Hjälte 2 370 inlägg
3
Ni är för små för att få ut något av Berlin och Prag, och ni har inte råd med en vettig Paris-vistelse hur mycket ni än sparar.

Protip: Hyr en stuga i skogen, spela brännboll och grilla korv.

Men ett medvetande står över alla, det är drömmarens; för det finns inga hemligheter, ingen konsekvens, inga skrupler, ingen lag

CokeInSpace
Visningsbild
P Kändis 90 inlägg
0
Håller med mr MandarinaDuck gällande sitt protip iaf. Jag skulle nog tyckt att det var trevligare att spendera typ 3 dagar i några stugor någonstans och chilla, bada, grilla och umgås med klasskompisarna, särskilt i 9an. Åka till nån stor Europeisk stad låter större men är inte nödvändigtvis bättre. Lägg mer fokus på vad ni vill göra istället för vart ni vill åka.
Anchezz
Visningsbild
F 24 Norrköping Hjälte 377 inlägg
1
Alltså håller med de här över till viss del, men själv hade jag aldrig velat ha en "klassresa" till nån stuga där vi typ grilla korv :p det hade jag ju skippat 100%. London?

Ingen status

Salma215678
Visningsbild
Legend 2 inlägg
0
Jag har varit i Paris, London och Berlin. Dem städerna är inte roliga. I Paris känner du dig osäker och mycket konstigt folk. Aldrig riktigt gillat det. I London är det mycket knarkare och sånt. Prag är en bättre stad. Berlin är bättre men inte jättekul. Kan ni inte hyra stugor eller tälta i Tyskland och cykla, paddla kanot och grilla. Bada. Det är lite roligare tror jag.

Forum » Livet » Skola & Jobb » Skolresa, men vart? 

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons