Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Studentmössa?

Skapad av PhotoShop, 2014-10-13 17:31 i Skola & Jobb

3 186
11 inlägg
3 poäng
PhotoShop
Visningsbild
Kändis 7 inlägg
0
Hej,
Jag undrar om det är värt att spendera stora summor på studentmössan. Använde ni eran mycket? "Fick ni ut pengarna" liksom? De kostar skjortan, så jag funtar på att köpa en billigare och något fulare mössa. Känns ovärt att spendera 800 på ett engångsplagg. Fast vissa använder ju mössorna flera gånger efteråt. Hur är det i ert fall? Har ni fått mycket användning av eder mössa? Och i sådana fall, i vilka situationer?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

elliwas
Visningsbild
F 30 Hjälte 91 inlägg
1
Jag betalade över 1000 för min mössa, men tyckte det var värd det eftersom man bara tar studenten en gång. Har bara använt den på mösspåtagningen och studenten. Nu ligger den i ett glasskåp och samlar damm ;)

nattstad.se/linnochasi

Beaver
Visningsbild
P 34 Enskede Hjälte 887 inlägg
0
Hade rekommenderat dig till att inte lägga pengar på en mössa. Om du själv grubblar över det så känns det som att du inte bryr dig jättemycket om att det måste vara finaste bästa hela det där köret. Så spendera stålarna på något annat vettigt istället för en mössa. Själv så la jag 120 spänn och skrev mitt namn med en märkpenna.

www.facebook.com/zerozerosweden

gladkille
Visningsbild
P 31 Hjälte 29 inlägg
0
köp någon för 200-300, det gjorde jag.

Ingen status

csols
Visningsbild
P 28 Hjälte 2 524 inlägg
0
Svar till PhotoShop [Gå till post]:
Tänkte ungefär som dig, men beslutade mig till slut för att ändå köpa en mössa för ~1000kr.

Jag använde min mössa typ 2 gånger, men jag kan samtidigt inte påstå att jag har legat sömnlös över 'slöseriet' med pengar. Den såg och kändes bra mycket bättre än alla budget-varianter som vissa kompisar köpte. Fast det märkte man bara när alla skulle skriva i varandras :P

Så för att sammanfatta: Köp precis den mössa du vill, det spelar ingen större roll.

Herp

Tvillingen
Visningsbild
P 31 Hjälte 3 117 inlägg
0
Nej det är inte värt att lägga några större pengar på den. Det är så mycket extra man kan välja till, men inte blir den särskilt mycket snyggare för det. Jag använde min studentmössa varje kväll vi var ute och festade från tisdagen då vi hade mösspåtagning till fredagen då studenten var.

Efter studenten har den inte använts någonting, så nu ligger den i pojkrummet med ett vackert fotavtryck på ovansidan. Kommer troligtvis heller aldrig använda den igen, för jag vet då inte när något tillfälle för det kommer att dyka upp. Lägg pengarna på något roligare istället, för det verkar inte som du bryr dig överdrivet mycket om mössan :)

Jag är ond!

Guitarman
Visningsbild
P 30 Hjälte 6 576 inlägg
1
Lägg inte dyra pengar på mössan. Jag vet inte ens var har har min längre, den ligger i en jävla låda någonstans.

Hajj på dajj

LaDesten
Visningsbild
P 34 Älvdalen Hjälte 3 173 inlägg
0
Jag betalade inte mycket för min, använd en gång och nu samlar den damm i en kartong i garderoben.
Jag har inte ångrat en enda gång att jag inte kastade tusentals kronor på ett engångsplagg. Känner du att det är onödigt så är det onödigt.

Ingen plockar en maskros och ger åt sin vän~

PhotoShop
Visningsbild
Kändis 7 inlägg
Trådskapare
1
Hej igen! Jag har läst igenom vad ni skrivit och nu beställt en billigare på 400 istället för den jag först tänkte på som låg på 800. Jag är jättenöjd med mitt val. Tack och hej :D
Jokk
Visningsbild
31 Hjälte 9 867 inlägg
0

Svar till PhotoShop [Gå till post]:
Tycker inte att det är värt att lägga ut stora summor på en mössa du kommer att ha en enda gång i livet för en sak som nästan alla andra också klarat.
Om man ens ska köpa en alls alltså.

Jag köpte dock en till slut, tog den näst billigaste modellen då den billigaste tydligen skulle sitta dåligt på huvudet. Sen valde jag bara allt det billigaste till. Blev helnöjd ändå. :)

flizan

rawwr
Visningsbild
F 28 Stockholm Hjälte 5 676 inlägg
0

Svar till PhotoShop [Gå till post]:
Alltså såhär:
Du kommer ha på dig mössan vid högtidliga grejer under drygt en två veckor lång period. Den kommer bli ful efter flaket, den kommer knögla ihop sig och den kommer garanterar inte vara lika fin som när du köpte den - för att du sen kommer lägga ifrån dig den i garderoben.

Jag köpte en asdyr mössa för att jag ville och för att den var fin. Jag ville helt enkelt ha den eller ingen alls. Men studenten på min skola var ingen ''jättegrej'' heller, utan de flesta av oss firade senare när vi flyttat hem från internatet.

Så ja, om du tycker att studenten är viktig - själva firandet, lägg möda på den. Men förstå att du kommer glömma vilken skrubb du glömt den i efter studenten.
Känner du inte så kan du köpa en rät billig mössa med de vanligast grejerna på och lägga pengarna på bärs istället - för det är vad du kommer vilja ha sista veckan.

http://vet.hut.nu/?id=8


Forum » Livet » Skola & Jobb » Studentmössa?

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons