Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Teknik fråga

Skapad av Labo, 2015-02-16 13:52 i Skola & Jobb

891
1 inlägg
0 poäng
Labo
Visningsbild
P 19 Veteran 121 inlägg
0
På en bräda som är fast inspänd på väggen och är 5 m lång finns det en lina längst ut som håller upp änden. På brädan finns det också 3 st personer. De väger 90 kg, 100 kg, och 110 kg. De befinner sig på ett avstånd från väggen av resp. 1m, 2,5m och 4m. Bestäm kraften i infästningen och i linan till storlek och riktning.

<3333

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!


Forum » Ungdom » Skola & Jobb » Teknik fråga

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.