Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Tips på förbättringsarbete!

Skapad av alkx, 2015-09-11 14:07 i Skola & Jobb

2 202
3 inlägg
0 poäng
alkx
Visningsbild
Hjälte 54 inlägg
0
Hej! Jag är inne på fjärde terminen till sjuksköterska och läser nu en internationell kurs som heter Health Care Improvement. Kort och gott ska vi skriva ett förbättringsarbete (eller Quality Improvement som det kallas i denna kursen). Vi ska inte genomföra arbetet utan bara hitta ett område inom vården som vi anser kan förbättras, beskriva området, varför vi tycker det kan förbättras, mål, hur det ska genomföras osv osv. Enligt lärarna handlar det mest om att vi ska lära oss och få öva på detta, ingen stor grej, men det ska ändå vara någorlunda korrekt för iaf ett E.

Nu till mitt problem; jag har totalt hjärnsläpp om vad jag kan välja. Har ingen aning om det finns fler ssk-studeneter här, antar att ni kanske har de bästa tipsen, men jag tar självklart emot tips från andra med som kommer på något bra. Så enkelt och specifikt som möjligt för att det inte ska bli en allt för stor grej av det.

Tack på förhand!

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Snopp
Visningsbild
P -990 Bergkvara Hjälte 5 452 inlägg
0

Svar till alkx [Gå till post]:
Haha, vafalls? En person som troligtvis har insikt i branschen som har svårt att hitta saker att förbättra inom sjukvården?

Är det en ironisk uppgift?

alkx
Visningsbild
Hjälte 54 inlägg
Trådskapare
0

Svar till Snopp [Gå till post]:
Hahahah förstår att det låter knepigt. Ska förtydliga: jag är såklart medveten om en helvetes massa saker som kan och näst intill måste förbättras, dock är det saker som skulle göra mitt arbete väldigt stort, och mycket kan inte jag som ensam sjuksköterska förändra. Det jag undrade var om någon ssk-student haft någon liknande uppgift och kan ge tips på vad de valde som förbättringsarbete, bland annat för att det finns väldigt mycket att välja mellan men också för att få förslag på relativt enkla och specifika saker som inte gör arbetet så stort :)


Forum » Livet » Skola & Jobb » Tips på förbättringsarbete!

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons