Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Vad riktig nazism innebär

Skapad av vintologi, 2018-12-12 13:40 i Mellan Himmel och Jord

971
6 inlägg
-2 poäng
vintologi
Visningsbild
Stammis 32 inlägg
-3
Nazismen går ut på att folket blir reducerade till statens (disktatorns/elitens) boskap utan några rättigheter öht
Folket blir reducerade till statens boskap utan några rättigheter öht, män kan skickas ut till att dö i krig, 13-åriga tjejer blir fastspända och våldtagna av män staten har valt ut, de tvingas ha upp till 13 barn och blir brutalt misshandlade om de är olydiga.

Med andra ord blir det ett eller en enskild i toppen som kan ha roligt och missbruka sin makt medan nära 100% av befolkningen får sämre rättigheter än försöksdjur i en forskningsinläggning.

Människor som anses oönskade avlivas av staten och organen tas tillvara.Numera hade det dock inte varit lönsamt att ha arbetsläger så det blir avlivning direkt (organen tas) eller medicinska experiment istället.

När det gäller landets gränser så ska dessa enligt nazismen givetvis expanderas, folkgrupper som inte anses önskvärda utrotas (miljarder människor avrättas).

Vi ser att många av de övergrepp som nynassar försöker förneka i själva verket följer helt logiskt ifrån nazismen människosyn där människor inte ges några rättigheter öht, istället tittar man på vad som gynnar kollektivet och bedömningen görs av en diktator eller elit som styr med järnhand.

Jag själv kan tänka mig detta ifall jag ingår i eliten som får bestämma men annars inte.

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

SkalmanOnDrugs
Visningsbild
P 29 Göteborg Hjälte 2 735 inlägg
0
Cool story bro

Du måste konstruera ytterligare pyloner

haren88
Visningsbild
F 13 14 inlägg
0
jäg är sverigedemokrat

online


Forum » Mellan Himmel och Jord » Vad riktig nazism innebär

Ansvariga ordningsvakter:

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons