Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Varför mår jag dåligt?

Skapad av SonGoku, 2018-07-10 14:23 i Kärlek & Relationer

1 624
4 inlägg
3 poäng
SonGoku
Visningsbild
P 25 Bromma Kändis 72 inlägg
0
Hola Pajjare!
Idag märkte jag att mitt ex sen några månader tillbaka har blockerat mig på Facebook.(Vi var ihop i 2 år) Och det känns som att jag tar det otroligt jobbigare än vad jag själv tycker att jag borde. Det blev liksom en klump i magen. Det finns ju fler "fiskar" i havet som man brukar säga.
Men varför tycker jag att det är så jobbigt?
Varför blockerar hon mig just nu?

Förstår verkligen inte att jag tar det så hårt som jag gör.
Jag har accepterat mer eller mindre att vi inte kommer bli ihop igen. Jag vet att det finns vissa känslor kvar för henne men som sagt vet att vi inte kommer bli ihop igen. Är man verkligen i den generationen när det känns jobbigt att bli blockerad av någon? Det är väl klart att hon får blockera vem hon vill. Förstår bara inte varför jag känner som jag känner!

Tack för alla svar på förhand!

What situation is not improved by pizza?

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

Peppar
Visningsbild
P 26 Community Manager 7 437 inlägg Online
2
Sånt är alltid svårt att svara på, eller förklara varför.
Kanske du fortfarande bryr dig om henne? Det kan alltid finnas något som ligger kvar efteråt, och det är inte alltid att man märker av det förrän något händer. Speciellt om man inte tänker på det förrän det händer.

Tror heller inte det har med en "generationsfråga" att göra över att det känns jobbigt att hon blockar dig.
Det är ett enkelt sätt att visa att man inte vill ha kontakt med personen av en eller annan anledning. Lättare än vad det är att faktiskt säga det i ansiktet på personen.

I mitt tycke borde du bara låta det gå över och försöka gå vidare med ditt liv, för man vinner inte något på att gå runt och fundera på det! Då får man bara ont i magen!

Ah you think Hamsterpaj is your ally? You merely adopted the Hamsterpaj. I was born in it, molded by it.

Withz
Visningsbild
Veteran 264 inlägg
1

Svar till SonGoku [Gå till post]:
Tråkigt att höra. Men många väljer att ta bort sina ex ifrån sina liv / sociala medier, det blir på något sätt enklare för vissa att fortsätta gå framåt.
Alltid jobbigt att förlora någon helt, men du får se det som att hon valde att ta bort dig för sin egna skull och du borde låta henne gå sin egna väg och göra sina egna beslut. Vi alla vet att med tiden läker såren, det bästa du kan göra nu är att blicka framåt, skapa nya möjligheter till att få det liv du vill ha. Jag är säker på att du kommer över detta med tiden. På något sätt blir det ju enklare för dig med att nu "glömma" henne, nu när du inte blir påmind om henne via sociala medier.

Ingen status


Forum » Livet » Kärlek & Relationer » Varför mår jag dåligt?

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons