Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Vi får inte sova över

Skapad av 90sSkaterGrill, 2018-10-21 23:56 i Kärlek & Relationer

998
3 inlägg
0 poäng
90sSkaterGrill
Visningsbild
F 16 11 inlägg
0
Hej jag har en kille som är ett år yngre än mig och vi har fan vart ihop i 4 månader nu och hans föräldrar har inte låtit oss sova med varandra än. Finns det någoot man kan göra åt detta eller är det bara att vänta tills dom säger ja? antagligen är de för att dom är rädd att vi ska ligga eller nåt sånt fast att vi redan har det, fast det vet dom fan inte. blir bara så jävla trött på att vänta och han fyller 15 om 9 månader

ZZZzzz

Är reklamen ivägen? Logga in eller registrera dig så försvinner den!

BLOMMAN97
Visningsbild
1 inlägg
0

Svar till 90sSkaterGrill [Gå till post]:
Dom tror att ni ksk kommer humilihuma och det är helt normalt att bli upphetsad av din 4 månaders killeForum » Livet » Kärlek & Relationer » Vi får inte sova över

Ansvariga ordningsvakter: RoadGunner

Användare som läser i den här tråden just nu

1 utloggad

Skriv ett nytt inlägg

Hej! Innan du skriver om ett potentiellt problem så vill vi påminna dig om att du faktiskt inte är ensam. Du är inte onormal och världen kommer inte att gå under, vi lovar! Så slappna av och gilla livet i några minuter - känns det fortfarande hemskt? Skriv gärna ner dina tankar och frågor, vi älskar att hjälpa just dig!

Den här tråden är äldre än Rojks drömtjej!

Det senaste inlägget i den här tråden skrevs för över tre månader sedan. Är du säker på att du vill återuppliva diskussionen? Har du något vettigt att tillföra eller passar din fråga i en ny tråd? Onödiga återupplivningar kommer att låsas så tänk efter en extra gång!

Hjälp

Det här är en hjälpruta

Här får du korta tips och förklaringar om forumet. Välj kapitel i rullningslisten här ovanför.

Rutan uppdateras automagiskt

När du använder funktioner i forumet så visas bra tips här.


Annons
Annons
Annons
Annons