Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons

Hamsternytt

 • Visningsbild
  2009-05-13 22:27

  Onsdagar, älska eller hata?


  - Borttagen P27

  Ja, ska jag älska eller hata dem?

  Onsdagar betyder dels att det snart är helg, men det betyder också att ångesten kommer över såväl jobbet såväl som känslan av att veckan bara försvinner bakom en.

  Jag tror inte att jag blir riktigt nöjd, hur det än går med det där!:)

  Hur har eran vecka varit?

  Ptja, den har väl varit ganska så enformad, stressigt, dåligt med sömn.

  Imorrn blir det dock till att ta en öl med Lef och Johan, om inte Johan nu glömt bort det!

  Inget som ett telefonsamtal inte löser dock.

  Hur har eran vecka varit? Skriv i kommentarerna

  Solen tittar förbi!

  Jag spenderar ungefär 10 timmar per dygn framför min arbetsdator i en lokal på Södermalm, så man blir rätt glad när man ser solen skina. Trodde aldrig någonting sådant skulle kunna göra mig lite mer nöjd med dagen. Jag börjar bli arbets och vuxenskadad. Men allt det där som ni föll för finns fortfarande kvar;)

  För er som inte har någonsomhelst koll på vem jag är eller vad jag har för intressen så kan jag säga såhär; GAMER.

  Jag har verkligen missbrukat konsol-spel, av alla dess slag. Sjukt hur många timmar jag lagt på spel egentligen. Men till det som jag ville ha sagt!

  Min fina Xbox360 har inte varit inkopplad på nästan en (1) hel månad. Jag förstår inte! Varför har jag inte spelat? Varför har jag inte fått abstinens?

  Nej, detta bådar inte gott! Jag blir glad av sol och har ingen lust att spela mer, jag har blivit gammal. Snart är det väl dags att rulla ut kostymen på heltid också. Men men, det kanske löser sig, en vacker och solig dag.  Lisebergs-irl-countdown!

  Det är exakt 10 dagar kvar till Lisbergs-irl 2009! Jag kommer dit, kommer du?

  Veckans Kändis!

  Joakim Berg från popbandet Kent.  Jocke, eller Herbert som han egentligen heter är väl ett bekant ansikte för de flesta. Några av er gillar säkert inte deras musik, men jag däremot är lika förlist i popträsket som jag var för 3 år sedan.

  Herbert är i år 39 år gammal! Inte bara jag som börjar bli gammal och grå.

  Tänk att tonårsidolen har blivit gammal, och nu spelar de dessutom in ett till album!

  God natt!

  Det är till tonerna av den engelska versionen av Kents Kevlarsjäl som jag tackar för mig förikväll! Några av oss kanske ses om 10 dagar, vi andra lär väl höras av i forumet eller i något annat Hamsterblogginlägg.

  Natt på er, Hamsterpaj!
  « Tillbaka
 • 4 kommentarer

Annons
Annons
Annons
Annons