Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Nobbe kille Senast 2021-03-09 18:10
Stockholm

Ingen status

Medlem sedanSpecialstatus
2011-06-11Hjälte
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
181 708 3
Centerpartist Moderat Sänk bensinskatten EU Humanist Ateist Hårdrockare Mitt land: Sverige Gamer Jag har donerat mina organ Anti-FRA Studerande Singel Festprisse UFO-troende Köttälskare Skeptiker
Hamnade på HP på grund av att det inte gick att komma åt spel via jobbet på något annat ställe, fördriver tiden här med att spela, snacka och lära känna folk.

Förtydliganden verkar behöva göras för vissa individer:

1. Nej för att jag pratar med dig vill jag inte ligga med dig.

2. Ja jag kan flörta med dig men det betyder inte att jag vill ligga med dig.

3. Vill jag ligga med dig så säger jag det, vilket förmodligen inte kommer vara seriöst om vi inte träffats på riktigt.

Annars så är det fritt fram att prata med mig och lära känna mig. Jag älskar äventyr och att resa så om jag uppmanar er till detsamma så ta det för vad det är. Att man vill inte ha ångest när man sitter på hemmet över att man inte drog den där sista minuten till Polen för att ta tåget till Rumänien och lyssna på jazzfestival.

Man kommer ha sjukt kul och träffa väldigt många människor, det är inte ofta det blir tråkiga händelser så länge man är lite eftertänksam, smart och inte följer med vem som helst någonstans.

Mina favoriter

Nobbe har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons