Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
louise tjej 29 Senast 2014-10-05 02:04
Västra Frölunda

Eminem <3

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2011-10-30Hjälte1995-04-06
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
6766 0
Piratpartist Sportfåne Hip-hopare Fotbollsspelare Dansare Simmare Nykterist Mitt land: Serbien Mitt land: Kroatien Mitt land: Bosnien Mitt land: Sverige Gamer Mitt land: USA Homosexuell / Bisexuell / Transsexuell Synthare Styrketränare Jag är musiker! Anti-FRA Singel Colaberoende Cyklist Longboardåkare Parkourutövare Pokerspelare
Tjää... Jag heter inte Louise och jad bor inte i Göteborg. Who am I? That's a secret I'll never tell.

Kan dock berätta lite om mig själv. Jag är en 17-årig tjej som väldigt sällan är inne här på Hamsterpaj. Ensam och kärleksdesperat kan man nog lugnt säga att jag är.

Dansa, sjunga och spela teater. Det är det jag lever för. Någon dag blir jag internationell superstjärna. Nu vet ni. Alla mina flaggor stämmer så verkar jag intressant så skriv på.

Är jag snygg? Hmm... det beror la på vem man jämför med. Är du snäll och trevlig i gästboken så kan du nog få min kik eller sådär. Så länge du har en stor skål med humor i bagaget så är jag öppen för alla sorters människor. Förutom twilight-älskare. Hejdå!

Mina favoriter

louise har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons