Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
wupdiduu 37 Senast 2013-02-13 22:13

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2011-11-29Hjälte1986-12-30
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
19 0
"Hej! Jag heter Hasan. Jag är 22 jordsnorr, jag är bra man, jag jobbar min farbror på Mohammed Livs och har fast tandställning öppettider: mån-fre 10-22 oc lördag söndag 10-20 och jag har glimt i ögat.
Jag ser väldigt svensken ut jag vet, men jag är ändå arab. Jag söker dig, som är trevlig, du måste vara svenskt eller svensk uppehållstillstånd. Du måste vara hur gammal du vill, snygg eller ful, tjock och smal, eller smart och dum, jag spelar ingen roll.
Jag söker seriös förhållande, så vi kan gifta, så jag kan stanna i Sverige. Känner du att den pirrar i magen? Vill du förgylla min tillvara? Kom till mig, vi gifter oss, 60-70 000 kronor?
Om du vill vi kan göra många barn, 10, 12 stycken söner, Addullah, Khaled, Senad, Ahmed, Junior, Seid, Abu och kanske Peter. Inga dottrar! Dotter sverige = problem, stor problem. Men om du inte vill ha kärlek från mig och barn, bara pengar så ingen problem vi bara gifter oss på papper då. Sen när uppehållstillstånd kom, vi skiljer oss å du kan gå på diskoteka, ragga vid krog, bråka med killen framför televizion.

Och jag? Kanske jag hämtar mina fru och barn från hemlandet eller varför inte beställer en ny på videofilm?

Kärlek, vad är kärlek? Kärlek är vind, jord, himmel, sol och moln. Kärlek är trygghet, liv, ro och kanske kebab. Kärlek för mig är sverigehållstillstånd. Kram på puss/Hasan."

Mina favoriter

wupdiduu har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons