Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Hannanas tjej 25 Senast 2017-07-15 12:45

(ノ◕ヮ◕)ノ*:・゚✧

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2012-05-01Hjälte1998-07-01
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
742 552 4
Feminist Ateist Mitt land: Sverige Harry Potter-fan
(Eftersom folk har så svårt för att förstå konceptet med anti p12 skylten måste jag väl vara mer tydlig)
"Anti p12 skylt.
Om denna rutan är synlig betyder det att jag INTE vill ha jobbiga gästboksinlägg ifrån okända omogna människor, till exempel inlägg där någon frågar om jag vill ha camsex eller om jag vill lägga till personen på msn “Hej msn? puss”."

Denna meningen har folk tydligen väldigt svårt för att förstå, så innan du skriver ett litet gästboksinlägg till mig ska jag bara göra några saker klara för dig.
Bara för att du inte rätt uppochner frågar mig om jag vill ha camsex eller något annat preverst, och försöker kanske, jag vet inte, diskret säga det eller hur du nu tänkt dig, så gör inte det det som står i anti p12 skylten mindre relevant för dig. Jag vill INTE att du ska skriva till mig om du endast är ute efter något perverst.

Sen finns det en annan sak som verkligen stör mig. Det verkar som att många tror att jag inte vill få meddelanden där det står "Hej msn?" eftersom det står så på anti p12 skylten. Det är alldeles korrekt, men när folk skickar meddelanden där det står "Hej, hur mår du?/Vad gör du?" och sen i nästa inlägg ber om msn, skype, kik eller annat liknande så är det precis samma SAK. SLUTA.

Så egentligen är det ganska enkelt. Om det enda du är ute efter är min msn, skype, kik, mitt nummer, min facebook etc. så att du ska kunna äckla dig så skriv inte till mig. Jag vill inte prata med dig. Slösa inte min tid.

Jag ger inte ut min msn, skype, kik osv.
Vill du ha något av ovanstående, så får du vänta, nöja dig med att prata med mig här tills vi lärt känna varandra lite.
(Jag har ingenting emot när folk pratar med mig, så länge de faktiskt är intresserade av att lära känna mig. Så känn dig inte bortskrämd över det som står där uppe, så länge du inte känner dig träffad ^^)

Have a nice fucking day.
Annons
Annons
Annons
Annons