Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
_Peter kille 32 Senast 2014-01-23 13:03

_Peter

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2012-08-19Hjälte1992-01-01
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
141 0
Feminist Datanörd Nykterist Mitt land: Sverige Agnostiker Styrketränare Jag är musiker! Studerande Singel Longboardåkare Jag ger blod Harry Potter-fan Skeptiker
Den korta versionen:

Jag är:
- Musiker
- Ärlig
- Nykterist
- Heterosexuell
- Spontan
- Knasig
- Skeptisk agnostiker
- Mysig


Jag gillar:
- Mys
- Humor
- Att träna
- Att hitta på nya saker
- Politik
- Programmering
- Psykologiska beteenden
- Korrekt stavning
- Skiljetecken
- Att prata bort hela kvällen




Den långa versionen:

Mitt huvudinstrument är Saxofon, men jag spelar också tvärflöjt, lite piano, trummor och annat slagverk, främst samba. Jag värdesätter ärlighet, både andras och min egen. Jag tar för givet att alla människor i världen är idioter, svin eller bara dumma i huvudet, men jag ger alla en chans att bevisa motsatsen.

Jag dricker inte alkohol och trivs inte i sammanhang där mycket alkohol förtärs (läs: fester), men det betyder inte att jag är en torrboll - Jag föredrar bara att umgås med människor med tillräckligt mycket sinnesnärvaro att kunna föra en normal konversation med ord, stå rakt och inte ge mig kväljningar med sin andedräkt.

Jag är heterosexuell och tycker att kvinnokroppen är universums vackraste skapelse, men har absolut inga problem med övriga läggningar. Hångla på, livet blir mer än lite roligare!

Jag försöker att planera och ha framförhållning i den mån jag kan men uppskattar verkligen att kunna vara spontan. Slänga mig på första bästa tåg till Stockholm när jag råkar vara på centralstationen. Även små spontana saker som att klippa mig om jag råkar gå förbi en frisör med drop-in när tanken slår mig att håret börjar bli för långt.
Hur definierar man knas? Enligt wikipedia är det synonymt med 'tokig' som i sin tur definieras med "som inte anses normal; som gör saker på ett sätt som anses onormalt eller oklokt, ofta på ett förhastat eller impulsivt sätt"… Jag springer ibland efter spårvagnar, mest på skoj. Det är väl spontant, knasigt och tokigt?

Jag önskar jag kunde säga att jag var ateist, och spontant skulle jag påstå att jag inte tror på någon övre makt eller gud. Men eftersom jag inte kan bevisa att gud inte finns, lika lite som en troende kan bevisa att han finns, står jag neutral och öppen för att låta någon gud bevisa att hen finns. Kort sagt, credo in quod video - Jag tror på vad jag ser. (Ja, jag har läst Latin A. Där fick jag in lite skryt också).

Jag älskar närhet! Jag tycker om långa kramar, att bara ligga nära någon, gärna hålla om, att ge massage och bara känna en annan människas värme. Jag är förresten rolig, men inte på det viset att jag är bra på att dra vitsar. Det är mest att vissa människor gör att man helt enkelt säger roliga saker vid rätt tillfälle.

Jag tränar regelbundet. Det senaste har det blivit mycket gym eftersom jag försöker gå upp i vikt och bygga muskler, men jag längtar till våren då jag kan ta mig ut och springa utan att få astmaanfall. Jag har egentligen inte astma, men har insett att mina lungor är väldigt känsliga för kyla.
Jag har ett stort intresse av att hitta nya saker att lära mig, i höstas tänkte jag att det skulle vara kul att börja jonglera och åka longboard, nu i höstas insåg jag att jag vill börja med parkour, men det får nog vänta till våren.

Jag är intresserad av politik främst för att jag bryr mig om det samhälle vi lever i. Jag är dock inte aktiv i något parti, främst för inget parti träffar mig helt rätt och för att kunna stå så opartisk i sakfrågor som jag kan. Däremot lutar mina åsikter oftast åt ett håll jag inte tänker yttra här, just för att behålla min opartiskhet.
Jag gillar programmering, och med det menar jag att koda datorprogram och mobilapplikationer. Jag älskar utmaningen att lösa problem och att tänka på helt andra sätt än vi människor är vana vid att tänka.
Jag berättade tidigare att jag tog för givet att alla människor i världen är idioter, svin eller bara dumma i huvudet. Det är ett antagande som gör att jag finner psykologiska beteenden extra intressanta. Jag är inte intresserad av historiska psykologer eller olika psykologiska teorier, allt handlar om personliga observationer och erfarenheter.

När jag ändå är inne på alla mina nördiga egenskaper passar jag på att säga att jag verkligen uppskattar människor som kan skriva ordentliga meningar och placera ut korrekta skiljetecken. Jag tycker att det svenska språket är oerhört vackert och jag använder det mer än gärna för att sitta uppe alldeles för länge och prata med trevliga människor.
Men en konversation sker alltid mellan, och av, två personer. Om jag försöker visa intresse för dig uppskattar jag om du visar intresse för mig.

Har du ändå kommit så här långt ner på min presentation vill jag ta tillfället i akt och säga att jag är imponerad. När du ändå lagt tiden på att lära dig så här mycket om mig, varför inte lägga fyra sekunder till på att skicka ett simpelt hej? Det är fyra sekunder som kan resultera i att ditt liv blir legen… wait for it…

DARY!

Mina favoriter

_Peter har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons