Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
annaverajulia tjej 30 Senast 2013-03-02 19:38
Falun

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2012-12-29Hjälte1993-05-31
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
534 1
Hästnörd Mitt land: Sverige Skidåkare Mobbad Studerande Singel Orienterare
Nu är det som så här att jag återigen har glömt lösen till ett gammalt konto, börjar bli trött på detta. Kanske är dags för en "Glömt lösenordet"-knapp även här? semikolonparentes Senaste kontot innan detta var i alla fall Zazii.

Om mig


Okej, nu kanske jag ska berätta vem jag är? Vem är JAG?
Jo, jag heter Julia, Anna och Vera är mina mellannamn. Är 19 år och bor i Falun. Pluggar just nu tekniskt basår på Högskolan Dalarna. Väldigt kul! Och passar mig mycket bättre än sam- och hum-grejerna på humanvetarprogrammet. Jag tog studenten 2012 från ett underbart program med en underbar klass och jag har matte- och naturkunskapslärarna där att tacka för att jag hittat det som förhoppningsvis är min framtid.

Annars då? Jo, jag tillbringar minst tre kvällar i veckan i stallet. Rider lektion två dagar i veckan och så är jag ledare inom Falu RK:s voltige verksamhet. Tränar ett par dagar i veckan på friskis, mest i gymmet men ibland blir det något pass också. När det är barmark och tiden finns tränar och tävlar jag orientering, på motionärsnivå dock.

Mer, hmm. Jag gillar vintern, och åker gärna skidor både längd och utför.

Vill ni lära känna mig bättre skriv! Lämnar ej ut MSN, fullständigt namn eller skype på en gång.

Ta en titt på bloggen http://dieperfektewelle.wordpress.com

Mina favoriter

annaverajulia har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons