Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
vampyrah tjej 26 Senast 2013-06-03 21:30

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2013-01-20Legend1993-10-14
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
102 0
Höj bensinskatten Sverige ut ur EU Jag är med i Djurens rätt Reggae Anarkist Homosexuell / Bisexuell / Transsexuell Agnostiker Jag är musiker! Jag har donerat mina organ Anti-FRA Lajvare UFO-troende Twilight-fan
Jag hoppas att någon skriver en rad eller tio. Någon som gärna får vara trevlig och spontan och ha lätt till skratt. Inte för att särskilt många människor är så, men då jag är det så hoppas jag att någon kanske är som jag.

Jag har riktig fobi för larver (har avmaskat min hund flera gånger trots att det kanske inte behövts), korkade människor (kanske låter elakt, men så är det. Jag vill ha ett utbyte av dom jag umgås med), kladdiga saker, och allt som kan ses som äckligt (får panik om jag ser något mögligt och har kastat tallrikar, stekpannor och kastruller i soporna vid upprepade tillfällen).

Jag är allergisk emot ungefär allt. Färska tomater, vissa färgämnen, pollen, gräs, djur, osv. Det känns riktigt drygt. Dock har jag en hund, jag och han delar på en etta där även min pojkvän är titt som tätt.

På min fritid står jag framför kameran som modell, läser, ser läskiga filmer så att jag inte kan sova på nätterna, reser om jag har råd, och festar. En drink eller en cider är aldrig helt fel.

Ett urval av band jag sett live, finns fler jag inte kommer på just nu:

Sabaton, två gånger
Thåström
Bob Hund
Dan Hylander, två gånger
Dead by april
Den svenska björnstammen
Dia Psalma
Håkan Hellström
Looptroop Rockers
Maskinen, två gånger
Nationalteatern
Paramore
Slagsmålsklubben
Stefan Sundström
Syster Sol, två gånger
The Ark
Veronica Maggio
Helloween
Van Canto
Dream Evil
Raubtier
Planet Rain
Billy Idol
Thomas Di Leva
Dropkick Murphys
Kent
Lars Winnerbäck
Melissa Horn
Simple Plan
Rise Against
In Flames
Slayer
Lamb of God
Mayhem
Avatar
Skitarg
Within Temptation
Marilyn Manson
Magnus Uggla, två gånger

Mina favoriter

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons