Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
AVAlmlund kille 31 Senast 2013-07-26 00:23

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2013-02-12Hjälte1992-07-19
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
1375 3
Ateist Simmare Mitt land: Danmark Studerande Singel Cyklist Jag ger blod
Hej fantastiske mennesker!


Jeg er en moden, intelligent og charmerende mand på 20 år, der kommer fra Fyn. Jeg læser erhvervsøkonomi - international business, 2. semester, på Syddansk Universitet (Odense, Fyn) og trives med den frihed det har at være universitetsstuderende. Når jeg ikke sidder med næsen dybt begravet i mine lærebøger, er jeg 'promoter' for min uddannelse og KarriereCenteret på Syddansk Universitet, hvilket også har den kække titel; KarriereLækker og så sidder jeg i afdelingsbestyrelsen for Odenses nye og innovative kollegie, Cortex Park, hvor jeg samtidigt er kasserer. Jeg er en person med en god portion selvtillid, der holder fast i de gamle dyder og så er jeg altid 100% mig selv!

Jeg elsker udfordringer, at udtrykke mig med ord og forkæle den jeg elsker, samt min familie. Mine venner vil nok betegne mig som lidt af en 'særling'. Jeg har altid været moden i forhold til mine jævnaldrende og det har 'kostet' på venne-fronten, at jeg aldrig har set dét at 'drikke' og tage i byen (læs: feste) som værende fedt eller sjovt. Dette har heldigvis ændret sig og jeg er nu også at finde på byens dansegulve under det farverigelys og den buldrende bas!

Du mere end velkommen til at skrive til mig. Jeg svarer som udgangspunkt alle, men du må være forberedt på en afvisning.


- Alexander





"It's hard to wait around for something you know might never happen; but it's even harder to give up when you know it's everything you want." - Ukendt

"A man who treats his woman like a princess is proof that he has been born and raised in the arms of a queen." - Ukendt

"Det var ikke sejren, jeg ville, det var kampen!" - August Strindberg, 1849 - 1912

Ignore me - I just shut your mouth!

Dream big!

Mina favoriter

AVAlmlund har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons