Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
The_Menace kille Senast 2013-05-08 07:22

Ingen status

Medlem sedanSpecialstatus
2013-04-27Hjälte
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
03 0
En livsnjutande mma fighter som ägnar livet åt träning, nöjen och alla mina olika passioner!

Precis som alla andra har jag både charmiga och mindre charmiga sidor... men saker som tex självförtroende, drivkraft och självkänsla har alltid varit på topp, självklart blandat med en stor portion ödmjukhet. Saker som händer tas ofta med en klackspark och jag har nog svårt för att vara sådär överdrivet tokseriös.

Jag hänger med lättsamma personer som gillar träning och som har insett att livets mening är att leva livet som du själv vill leva det, med andra ord personer som är passionerade och går efter det dom vill ha. Det värsta ödet som skulle kunna drabba mig är därför likgiltighet samt ett liv där allt går på rutin... mest för att det tenderar att bli tråkigt!

Jag ägnar stor del av min tid till träning, framförallt gym och MMA. På somrarna tar jag fram hojen och glider runt och på vintrarna bor jag oftast i Thailand... älskar det landet semikolonparentes

Så släng iväg ett mail om du känner för det, det är ju inte direkt som att man har något att förlora på det (förutom typ några minuters tid du lagt ner på mig om du nu skulle upptäcka att du tyckte jag var helt bäng efter några mail)

Nej... livet ska levas med intensitet... kör på! :)

Mina favoriter

The_Menace har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

The_Menace har inte skrivit något i forumet än.
Annons
Annons
Annons
Annons