Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
RickAker100 kille 32 Senast 2014-03-13 23:28

Det är bättre att fråga och verka dum än att inte fråga och förbli dum.

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2013-10-03Hjälte1991-06-07
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
91156 0
Hej och välkommen till Hamsterpajs seriösaste sida!!
Nej, skämt åsido. Men däremot så siktar jag på att locka till mig vettiga, mogna och trevliga människor. Därför är det väldigt viktigt att du redan nu förstår mitt syfte med att vara här. Jag är inte här för att prata snusk med någon eller leta efter någon att ha sex med. Jag är här för att prata med personer som faktiskt är sociala av sig och kan diskutera och snacka om spännande saker. Jag är väldigt trött på att få hjärtan och ytliga kommentarer. Vill ni skriva, så skriv. Ni behöver inte göra till er och hålla på med massa strunt.

Lite mer om mig
Jag är en kille på 22 vintrar som bor i Värmland men kommer ursprungligen från E-tuna, och ni som inte vet vad det är så är det Eskilstuna. Jag har gått i både norsk och svensk skola. Norsk skola gick jag i från årskurs 1 till årskurs 6 för att sedan börja högstadiet i Sverige. Fördelen med svensk skola är att man får riktig mat, hur illa den nu än må vara.

Just nu
Just nu håller jag på att plugga upp lite poäng ifrån Universitetet samtidigt som jag ska ta Ordningsvakt, Skyddsvakt och Väktarutbildning. På fritiden är jag även med Polisen i Västra Götaland och visar närvaro på bussar, demonstrationer och liknande samt har kontakt med brottsoffer. Har ett stort intresse av säkerhet då jag även sysslar med Krav Maga på fritiden. Vart jag hamnar i slutändan vet jag inte ännu, men troligtvis blir ju inom säkerhetsyrket, kanske rent av Polis så småningom.

Alla får skriva!! kolonD
Ditt utseende, läggning, etnisk bakgrund, hudfärg eller ålder spelar absolut ingen roll överhuvudtaget, alla människor är mer än välkomna att skriva. Mitt krav är dock att du skriver mer än några ord i varje meddelande och att du inte skriver något sexuellt eller annat opassande

Desperata människor- vad gör ni här?
Många verkar tro att det här är en dejtingsida vilket det faktiskt inte är, tro det eller ej. Så ett tips är att ni växer till er lite och beter er lite mer moget och civiliserat.

Sedan tycker jag också att äldre människor som tar kontakt med minderåriga tänker sig lite för. Nu ska jag inte döma ut alla men de allra flesta av dessa äldre människor är ute efter något sexuellt så sluta utnyttja barn. Får jag nys om att någon gjort detta kan ni räkna med en anmälan

Vår våldsamma värld
Våldet i våran värld ökar hela tiden och likaså otryggheten, det gäller både i verkligheten och på internet. Ärligt talat börjar jag bli ganska less på att höra om våldtäkter, misshandel, rån och diskrimineringar varje dag på nyheterna. Personer som begår grova brott bör låsas in och inte längre gå på våra gator. Personer som kränker andra bör tänka efter för det dom gör skadar andra människor och varför väljer man frivilligt att göra skada? Idioter!

Personer som kränker andra på något sätt utifrån dennes person utseende, bakgrund, handikapp, läggning, etnicitet eller personlighet är personer som rent ut sagt är dumma i huvudet. Sådana saker tolererar inte jag så ni som håller på så kan vända direkt. Döm aldrig en människa för fort!
Samma sak med kaxiga och uppkäftiga personer. Helt ärligt, lägg ner och väx upp. Ta en titt i spegeln och fundera ut ifall ni verkligen är de personerna ni vill vara. Vem vet, ni kanske blir överraskade.

Ett tryggare internet
Nu vet inte jag hur många som läser det här, men jag hoppas att jag kan nå ut till vissa i alla fall. Detta är riktat främst till tjejer (även killar) under 15 år:

Tar en vuxen kontakt med er på denna sidan eller någon annan, så var uppmärksam. Skicka inga bilder, ge inte ut personlig information och för allt i världen, gör eller visa ingenting som du inte borde visa. Grooming kallas det då vuxna tar kontakt med minderåriga i syfte att senare få nakenbilder eller begå övergrepp. Så ingenting behöver ha hänt, utan endast uppsåtet är ett brott. Så misstänker du detta, blockera personen och gör en polisanmälan.

Tankar kring alkohol
Alkohol är inte en sak som jag prioriterar högt i mitt liv. Någon enstaka drink eller öl är ju inte dumt men mer än så, att bli påverkad av alkoholen har jag valt att svtå ifrån. Att dricka sig berusad är totalt meningslöst och jag har så väldigt mycket roligare utan alkohol. Dessutom mår jag bättre!

Lögner, svek, otrohet, falska människor
Ni därute som sviker era vänner, eran partner och övriga människor i er närhet.. vad håller ni på med. Sluta vara så falska och börja visa mer omtanke istället. Förstår inte varför så många måste vara så elaka mot varandra. Och till er som blivit svikna, lägg inte ner energi på den personen, fokusera på dem som faktiskt bryr sig.

Kärlek
Den tredje Maj 2013 hände något fantastiskt. Jag kunde öppna mitt hjärta igen, något jag trodde var omöjligt. Men det var dagen då jag blev tillsammans med min Jessica. En person som alltid finns där och som alltid har hjärtat på rätt ställe. Jag älskar henne mer än allt och det kommer ingen kunna ändra på <3

Snabbfakta!

Namn : Rickard
Ålder : 22
Status : I ett förhållande. Lyckligt kär i min Jessica <3
KiK : RickAker100

Mina favoriter

RickAker100 har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons