Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Skagen kille 28 Senast 2014-05-22 20:25
Borlänge

Ingen status

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2014-04-05Hjälte1995-07-01
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
15 0
Piratpartist Ateist Hårdrockare Mitt land: Sverige Gamer Tennisspelare Studerande Casual Singel UFO-troende Köttälskare Skeptiker Sverigedemokrat
Tjena, en snubbe på 18 bast här.
Jag har vetat om Hamsterpaj sen jag inte var mer än en liten spottstyver. Skapade aldrig en egen användare eftersom jag endast spelade spel då men tänkte jag skulle göra en nu.

Finns inte så mycket att berätta, kommer från en medelekonomisk familj som har sina skavanker som vilken annan Svensson som helst men älskar min familj bortom denna Jord.
Har aldrig varit bra att koppla med andra individer vilket har lett att jag levt ett liv av rätt mycket ensamhet. Ensamhet är något jag älskar. Ingen kan se dig, ingen kan döma dig, ingen kan göra illa dig och ingen kan hjälpa dig. Trots detta har jag faktiskt ett socialt liv och går i skolan som vilken annan 18-åring. Går sista året i gymnasium nu. Älskar min skola och älskar min klass, har träffat dem mest älskvärda personerna i hela mitt liv och har varit dem bästa åren i mitt liv.

Mina intressen är att vara med mina vänner, politik, skolan, mat, surfa på webben och spela spel, gaming. PC-master race ftw. Filthy console peasants. Jag är mycket överviktig för min ålder men har tyvärr aldrig hittat intresset för att gå på gym, eftersom jag tror alltid folk stirrar på mig och dömer mig baserat på mitt utseende och hur fet jag är. Detta betyder dock inte att jag aldrig har försökt.
Ett annat "intresse" jag tycker är mer intressant än roligt är religion. Jag skulle kunna hålla konversationer i timmar just det ämnet. Jag är själv ateist men religion har alltid förbluffat mig och hållit mig intresserad ända sen tidig ålder.

Har aldrig varit i ett förhållande som räknats. Rädslan över att jag inte duger sitter alltid i bakhuvudet på mig men den främsta anledningen är att jag inte är ögongodis direkt. Trots detta är jag nöjd över vart jag är i livet och har underbara personer runt om mig vilket räcker för mig.

Detta var väl allt från mig antar jag. Ta hand om er!

Mina favoriter

Skagen har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons