Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
lagaiphone 44 Senast 2014-09-16 12:27

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2014-09-16Kändis1980-01-01
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
11 0
LagaiPhone.se ett svenskt företag som ägs och drivs av JaPhone AB. Vi är ett företag som är beläget i Göteborg.

Hos LagaiPhone.se bemöts du av kunniga och trevliga tekniker som erbjuder dig bästa möjliga service och svarar på alla frågor. Har du tekniska frågor eller problem så finns även våra kompetenta tekniker till hands.

Vi testar alla produkter noggrant innan vi släpper dem till försäljning för att kunna hålla en så hög kvalitet som möjligt på våra produkter. Vi tar gärna emot tips, förfrågningar och förslag om allt som kan göra att vi kan förbättra LagaiPhone.se så att vi har nöjda kunder samt ett bra urval av artiklar.

Vår ambition är att bli det självfallen valet för alla som är ute efter att få sin smartphone tillbaka i det skick då den var ny. Detta genom att erbjuda flexibilitet och tillmötesgående kundservice, högkvalitativa produkter och tjänster till bra priser.

Du är välkommen att besöka vår butik på Herkulesgatan 23, våning 2. Vi har Dropp-In vilket innebär att du kan lämna in din trasiga telefon och få den lagad under butikens öppettider, väntetid från 20 min.

Det går även att posta in sin trasiga telefon/tablet till vår adress (se nedan). Vi lagar och postar tillbaka din telefon/tablet på nolltid!

www.lagaiphone.se


Adress:

Postadress: Box 8827, 402 71 Göteborg
Besöksadress: Herkulesgatan 23, vån 2, 417 01 Göteborg
E-post: info @ lagaiphone . se
Kundtjänst: 0722-880 990 (10:00 till 18:00)

Mina favoriter

lagaiphone har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons