Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Baronen kille 33 Senast 2015-02-09 17:10
Uppsala

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2014-11-12Kändis1991-06-06
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
342 0
Jag är musiker!
Det är jag som är Baronen. Jag lever ett ensligt liv i ett postgotiskt slott från sent 1600-tal, vari jag åtnjuter lagrad päronsaft i kopiösa mängder (årgång -87 är en personlig favorit), samt sörjer min tidigare avatars allt för hastiga bortgång. Mina personliga intressen är barock, bada i likvida medel (samt saft), rysk poesi, päronsaftning samt övriga högadliga intressen.

Rent tekniskt är det naturligtvis inte jag personligen som saftar - till någon nytta skall ju tjänarna tjäna. Att beskåda saftningen är dock ett av mina mer mödosamma företag, så jag antar att det borde räknas med.

Av tidigare erfarenhet måste jag dessvärre understryka att jag för tillfället inte söker några saftningskamrater. Era förfrågningar fyller upp min inkorg hastigare än slavar... slaverna hinner tömma den. Jag ser den hellre fylld med lustigheter i klass och adlig elegans.

Mina favoriter

Baronen har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons