Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
sunshinepower tjej 21 Senast 2023-08-03 12:15

Tjolahopp

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2015-12-31Kändis2002-10-09
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
91 148 178
Datanörd Mitt land: Sverige Hamsterpaj-fan Gamer Colaberoende UFO-troende Köttälskare Instagram
onödigheternas onödigheter hej jag älskar onödig fakta så tänkte berätta lite onödigheter om mig jag är extremt nördig när det gäller musik. Jag lyssnar på 80tals musik och 90talsmusik. Vilket betyder att det är min mamma som gett mig mitt intresse för 80tal och 90tal. Jag köper mycket okejtidningar på loppisar.
mina favoritfilmer är Eva och Adam fyra födelsedagar och ett fiasko, Rosa the movie, Tjenare Kungen, Heartbreakhotel, Änglagård 1 och 2. Jag älskar att Dricka Dr Pepper, 50cl Festis, Mjölk, fruktsoda, Pärondricka, Sockerdricka, oboy, saft och Juice.
Mina favorit teveserier är Simpsons, familjen annorlunda, familyguy, ung och bortskämd, unga mammor, ungaföräldrar, Parneviks och Biggestloser
tack och hej för mig skriv gärna hej eller något gulligt meddelande i gästboken så blir jag nöjd och glad <3 Jag tycker du är jätteduktig som har lärt dig så mycket om 80 å 90tals musik! Jag hoppas att du alltid kommer finnas i denna chatten, redo att dela med dig av din kunskap :) ett meddelande från Joah
han kanske kan ta ner björken citat Soode klockan 16 33 den 10 augusti 2017
Cupideller kneweeek
har även adhd autism
Vill bara säga att du är superbra på att uttrycka dig :) Roligt det där med musiksmaken o att du verkar vara dig själv. Det ska du fortsätta med. Du kommer komma långt i livet! :)
Guud vi behöver inte regnkappa när sunshinepower är i chatten
busmalin säger du är en riktig påhittig tjej och ååh sötis
Enda musiken jag måste röra mig till är Hip Hop
Och då måste jag mest röra mig ut ur rummet och bort från musiken
Choklad och chips samtidigt blir som en symfoni i käften

Mina favoriter

sunshinepower har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons