Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
papialexno 24 Senast 2016-06-26 00:02

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2016-06-24Kändis2000-02-14
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
00 0
Piratpartist Wiccan Vegan/Vegetarian Hårdrockare Kampsportsutövare Homosexuell / Bisexuell / Transsexuell Studerande UFO-troende Star Wars-fan
Hey!

Alex,, Mickan.. Myggan.. llama... ja det är la mina namn det! Jag är 15 år, bosatt i Göteborg, älskar avokado och hatar allt som har med familjen att göra ;P

På fritiden hittar du mig antingen framför datorn eller ute någonstans i Sveriges skogar, well ja ibland kan jag befinna mig på konvent eller festivaler men jaja!

Är en sjukt impulsiv person, avskyr när saker och ting går långsamt, gillar äventyrliga saker som att t.ex att klättra upp för höga byggnader, träd eller "berg".

Nimis är ett av mina favorit ställen. (dock så kunde tornet allt varit lite högre)

Drömmer om att resa runtom i världen, kanske jobba som volontär nån gång? vill tågluffa i Europa, vandra i Asien och åka runt med en Van i Sydamerika (:

Jag är Pon/Poly c: Identifierar mig inte som något speciellt och är även jävligt random utav mig.

skulle kunna skriva massa mer om mig men känner redan nu att detta är långtråkigt... så ja om du känner fört, skicka iväg ett meddelande vettja c:

Mina favoriter

papialexno har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

papialexno har inte skrivit något i forumet än.
Annons
Annons
Annons
Annons