Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Appleseed kille 45 Senast 2021-01-29 11:14

Ingen status

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2016-07-13Kändis1978-06-15
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
017 0
Datanörd Sportfåne Fotbollsspelare Mitt land: Sverige Lunarstormare Gamer Anarkist Agnostiker Mobbad Militär Man ska ha husvagn Anti-FRA LOTR-nörd Casual Singel Pokerspelare UFO-troende WoW-nörd Köttälskare IRC-nörd Harry Potter-fan Star Wars-fan
Namnet jag valde här råkade bara bli namnet på en anime film som jag hade öppen när jag reggade kontot. Dålig fantasi helt enkelt.

Annars är det väl tänkt att man ska berätta lite om sig själv här men eftersom jag glömt fixa käk idag så känns det som jag borde ge det lite högre prio är att skriva ner grejer här som ingen kommer läsa ändå. Så jag får be om att få återkomma vid ett senare tillfälle mer spännande info om lilla mig.

Peace out

vänta lite, jag brainstormar lite grejer om mig innan jag går.

Jag har gått natur på gymnasiet men jag hatade matte/fysik/kemi. Jag spelar world of warcraft och dota2 ibland. Jag är även grym på badminton och schack. Jag har suttit i fyllecell en gång, och det var inte förtjänat. Jag gjorde lumpen i Eksjö och hatade det så mkt att jag försökte fejka en hörselskada för att få åka hem. Det gick inte så bra. En gång fick jag en telefonräkning på 12k - inte så kul att vara ung o dum samtidigt som man är kär för första gången :/ Jag föredrar att läsa böcker på Engelska. Första gången jag kände mig gammal var när min kusin använde ett nytt hipster-ord som jag inte visste vad det beytdde. Ordet var "emo". Jag tror jag är allergisk mot cashew nötter, men jag brukar äta det någon gång om året ändå för det är så jävla gott. Sen mår jag skit i typ två dagar. Mitt favoritäpple är granny smith. Nej, nu börjar jag bli hungrig. bb

Mina favoriter

Appleseed har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Appleseed har inte skrivit något i forumet än.
Annons
Annons
Annons
Annons