Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
HappyGamoes kille 38 Senast 2016-09-07 13:52

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2016-09-06Kändis1986-04-05
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
14 0
tjena, social och glad Södermalmskille. Är mer barnslig enligt vissa andra, och kollar därför runt här för finna likasinande inom spel, longbaord, tv serier på netflix, träning och veganmat så väl som musik bland oss som är eller tror oss vara yngre än vad vi är.

Jag är en skön, snygg kille på Söder. Söker både vänskap, lite chat ibland och kanske en dejt med en yngre tjej Om det känns rätt för bägge att haffa varandra och endast om det är lagligt! Annars helt ointresserad. Men skriv i första hand för komma igång och chatta och snacka om allt. Kan vara politik, spel, tv serier, eller vad som är coolt med Södermalm.
Hör av er om ni vill dela perspektiv med en kille kanske lite äldre än en del här, men i så fall med respekt för att jag är äldre, och inte några kommentarer att man är hemsk för man söker kontakt med de som är yngre än en själv, tack :) - hoppas lära känna sjyst folk helt enkelt!

Mina favoriter

HappyGamoes har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons