Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
PrinsKara kille 25 Senast 2017-06-25 19:45

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2017-05-10Stammis1994-02-23
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
43 0
Hej,
Kul att du hitta hit!

Jag är en gammal HP veteran som funnits med sedan gamla dar. När jag var liten så var HP mitt andra hem. Jag fann skratt och underhållning i all den media som sidan hade att erbjuda. Jag fann visdom och tröst i dem många trådarna som fanns tillgängliga.

En dag blev jag nostalgisk och hitta min väg tillbaka till denna underbara sida som gett mig så många goda minnen och byggt upp stora delar av min karaktär.
Så här är jag nu, färsk och grön. En främling i det hem jag en gång ockuperade.
Jag vet inte mycket om denna Community idag och har ingen aning om magin från fornstora dar finns kvar. Men med ett glimt av hopp i ögonen så gjorde jag ett konto, som jag en gång gjort förr.

Nu när jag är äldre och har mer att erbjuda så vill jag finnas till här på samma sätt som dem äldre HParna fanns där för mig. Ge råd till dem som behöver det och svara på frågor. Frågor om allt mellan himmel och jord. Jag vill använda mina erfarenheter och udda kunskaper till dem som kan dra nytta utav det.

Samtidigt vill jag ta del av eran kollektiva kunskap om saker och ting.
Och lite skratt på köpet såklart!

Lite kort om mig
Jag är en glad kille som älskar allt i naturen. På fritiden så regisserar och skriver jag film. Jag har spelat in allt från musikvideor till reklamsnuttar. Min dröm och ambition är att få regissera storfilmer. Att skriva egna originella filmer och få hålla på med det jag älskar resten av mitt liv.
Jag jobbar även som elevassistent för grovt autistiska barn. Det är ett av dem mest givande jobben jag haft.
På natten jobbar jag som bartender i Stockholms många krogar.
Som du kanske märker så är jag en kille som gillar att ha många bollar i luften.

Om jag inte jobbar eller filmar så finner jag frid i att läsa böcker, tälta ute i skogen eller resa.
Jag tränar sex dagar i veckan och gillar att hålla min fysik på topp.
Segla gör jag också! Sommaren 2016 så seglade jag längs Europas kust och sedan runt medelhavet. Jag spenderade min sommar på att bila genom flera länder i Europa.
När hösten sen kom så seglade jag vidare till Nordafrika och sedan till Indien. Där tog resan och dem många månaderna i lathet slut.

Nästa destination är över Atlanten och mot Karibien samt nord-syd Amerika

Mina favoriter

PrinsKara har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons