Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
ninjan Senast 2017-09-29 03:22

Medlem sedanSpecialstatus
2017-09-29Legend
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
22 0
Hej, nu är jag här!! :) Och du också. Uppenbarligen.

Vem är jag? Vad vill du veta? jag orkar inte berätta allt. Men fråga gärna om du vill veta något.

Jag är ung vuxen till åldern. Men känner mig inte alltid så vuxen trots det. Tonårstiden ligger en bit tillbaka i tiden. Ibland kan jag sakna den. Eftersom allt fortfarande ligger i framtiden, val som inte gjorts ännu, mycket tid kvar innan vuxenlivet på allvar tränger på.

Mindre ansvar.

Ansvar är något som man både kan gilla och tycka om, men också bli trött på.

Jag är en nattuggla, ibland. Jag sover ibland på udda tider och det resulterar att jag också är uppe om nätterna ibland. Inget jag eftersträvar, men det kan bli så ändå.

Ibland gör jag tråkiga vuxensaker som att betala räkningar eller deklarera.

Ibland tycker jag att saker var bättre förr. Inte endast p.g.a. nostalgi. Vissa saker var faktiskt bättre förr.

Jag gillar att lyssna på musik. Vem gör inte det? Däremot har jag inga artister eller band som jag följer så där jättestarkt att jag åker på alla deras spelningar. Tyvärr inte, för det verkar rätt kul. Eller fett.

På tal om fett så gillar jag onyttig mat lite för mycket också. Inget ovanligt det heller kanske.

Var jag duktig i skolan? Mjo, ganska.

Välutbildad? Förhållandevis.

Tar jag mycket plats eller håller jag mig i bakgrunden? Tja, det beror på sammanhanget. Ibland vill jag ta plats och säga min mening. Ibland föredrar jag att hålla mig i bakgrunden. Men det beror nog mer på att andra är bättre på att ta plats och stjäl uppmärksamheten eller pratar hela tiden utan att lyssna. Sådant tycker jag inte om.

Ibland styrketränar och sportar jag en del. Mer förr.

Vad finns det mer att berätta om? Mycket antagligen. Jag gillar sommaren och nypressad apelsinjuice. jag ogillar vintern och när folk beter sig som svin på fyllan, ni vet så där riktigt dräggigt att man åtminstone börjar tänka tanken att dela ut en liten käftsmäll för att få tyst på bristen på hyfs. Sånt har jag svårt för.

Jag tycker att det borde finnas mer för ungdomar att göra i Sverige, fler fritidsgårdar exempelvis. Inte endast i de områden där det finns mycket problem, utan i andra områden också. Sen borde det väl finnas lite bättre villkor i arbetslivet också så att inte folk blir utnyttjade, vilket jag tycker känns tråkigt när det sker.

Mina favoriter

ninjan har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons