Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Nettiss tjej 26 Senast i torsdags 22:39

Ingen status

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2018-04-291992-07-06
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
0135 0
https://www.youtube.com/watch?v=GKUcv9Huu5c
Joddelingremix är bästemixen!

Utöver att jag uppskattar pojkar som joddlar, så tycker jag är även om (älskar) dinosaurier och potatis. Så favoritfilmerna är givetvis Jurassic Park.

Bor med en fantastisk pöjk, som jag faktiskt träffade här på HP för 10 år sen på IRC. Han skulle ut och kasta ägg på bilar med sin kompis, det känns ju självklart att träffar man ett sånt guldkorn så addar man den på msn. So we did ähähähäh.

Hängde här på HP (eller ja IRC) för ganska längesen. Och nu tänkte jag att nae.. kanske man ska ta sig en titt och se vad det är för folk?

Fun fact:
- Jobbar som lastbilsmontör på Volvo i Skövde och har gjort det i snart 4 år. Förmodligen en av världens bästa arbetsplastser.
- Använder inte fuskpäls och riktigt läder, men är dock inte vegetarian eller vegan. Men jag uppskattar folk som är det, YOU GO GIRL!
- Är väldigt mycket kärring, så på fritiden tycker jag om att brodera och lösa korsord. Sjukt kul!
- Är intresserad av poddar som handlar om feminism, och miljö och natur. Lyssnar dock bara på 2 av dessa poddar just nu haha, så om du vet någon bra podd inom dessa ämnen får du gärna skriva till mig!
- Hatar ormar och mörker.
- Har köpt mig ett keyboard äntligen så nu jävlar ska jag lära mig spela det. Är du intresserad att starta ett band med mig så tveka inte på att skriva. Dock måste det vara flöjt, cello eller säckpipa.
- Kör en sjukt fin volvo 740, ofc. Men jag är inte en äcklig volvoraggare. Har bara tusen wunderbaums i bilen och älskar Eddie Meduza. MEN, jag är faktiskt inte volvoraggare bara för det.

Ja, det här var väl jävligt roligt att få veta?!

Hänger mycket i snackis, det är rååålit.

Ha en fantastisk kalasbra dag!


Mina favoriter

Nettiss har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Nettiss har inte skrivit något i forumet än.
Annons
Annons
Annons
Annons