Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
andreaas06 13 Senast torsdag 3/1 11:35

bitch fortnite

Medlem sedanSpecialstatusFödelsedag
2019-01-022006-05-07
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
11 0
tjäna jag hetter andreaas . jag är en kille på 12 bast beybes????. om ni vill kan ni ringa mig om ni vill. ni fattar vell????. min pappa jobbar som doktor så jajg har 10000 v-bax. jag spelar fortnite och är lvl 69 med og skull troper. jag har 400 wins. så kom om ni vågar köra en 1v1 nabs. min fav youtober är don v okh clue nues. jag har en STOR svart ipad! som jag tittar bbc moments på. min mamma är sjukskriven. hon tog min aipad när jag gamade fortnite lliksom. då smockade jag hon i facet. liksom räkt. en gong så dödade jag ninja,dr lupo, tim thetatman. jag skrek wtf när jag dödade dom. mitt favo skinn är brigt bomber för hon är så thicc????. vad är eran favo julis klapp min är lätt v-bax. jag har haft 20 fidgetspinners men jag kastade alla. frö fidget spinners UTE.
kom man ihåg när man använde såna fidget spinners liksom nu flossar jag i koridoorena istället#floss jag har en bape mask och suprime pann band. som gurkis för han är fett cool men han är p-12 så jag gillar inte han. lmao
#icke verz hoppas någon vill ringa???? eller komma tack och hej lever pastäj

cool fakta om mig.


klass:b6

hus färg: röd i götebirg:

hud färg: rätt tand liksom

kommer ifrån: iraq

Mina favoriter

andreaas06 har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons