Som besökare på Hamsterpaj samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Annons
Visningsbild
Prins-Korv kille Senast i torsdags 21:47
Umeå

Invaderar Danmark

Medlem sedanSpecialstatus
2021-09-09
ForuminläggGästboksinläggAntal vänner
24 1
Socialdemokrat Piratpartist Kommunist EU Satanist Ateist Vegan/Vegetarian Datanörd Punkare Hårdrockare Mitt land: Sverige Hamsterpaj-fan Gamer Paintballspelare Nihilist Socialist Dykare Harry Potter-fan Star Wars-fan

Morsning Korsning Barnförlossning!Vem är jag?


Jag är en vanlig Stockholms grabb uppväxt söder om söder. Jag går på många ställen och hemsidor under namnen Prins Korv eller Lepus. Jag skulle själv kalla mig programmerare även om mina polare ofta kallar mig hacker eller konstig snubbe som kollar inte genom fönstret (Såg ni vad jag gjorde där).

Vad gör jag på den här gamla sidan?


Jag kom hit då jag hört mycket goda saker om sidan och för att jag fortfarande ser potential i den även om den mest består av bottar, pedofiler, nassar, rasister och pensionärer. Denna syn på sidan får jag då jag tycker det verkar som en bra plats att börja diskutera kod och programmering med andra och att dela med mig med vad jag tillverkat tråkigt nog delas inte min syn på sidan av dom flesta andra så jag har inte så många att prata med ):

Vad gör jag utanför hamsterpaj?


Jag programmerar VÄLDIGT ofta, Jag spelar en massa och jag älskar att diskutera politik med alla människor som olyckligtvis råkar träffa mig.

Övrigt


Jag har tyvärr inga bilder på mig själv då jag föredrar att vara anonym då jag kan uttrycka mina politiska åsikter lite mer än vad jag annars skulle.

Jag som sagt älskar att argumentera/diskutera/bråka (Vad ni än vill kalla det) om politik så om ni tycker ni har starka åsikter och inte är religiösa eller bara lågintelligenta kan ni alltid prata med mig i några veckor i sträck (Påminn mig gärna att äta)

Det var väl det...

Klottra gärna i min gästbok om ni kommit så här långt!

Mina grupper

Mina favoriter

Prins-Korv har inte favoriserat några spel, filmer eller bilder än.

Min forumaktivitet

Annons
Annons
Annons
Annons